Home Συνεντεύξεις Συνέντευξη – Μπουρλίβας Δημήτριος – CEO & Co-Founder ArmAturA
ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ ΜΠΟΥΡΛΙΒΑΣ 2

Συνέντευξη – Μπουρλίβας Δημήτριος – CEO & Co-Founder ArmAturA

Η Καινοτομική Τεχνολογία της ‘’Μοριακής Ενεργοποίησης’’ σε Συμπληρώματα Διατροφής και Καλλυντικά!

Τα τελευταία χρόνια έκαναν την εμφάνισή τους στην Ελλάδα συγκεκριμένα σκευάσματα τα οποία παρότι αποτελούνται από φυσικά συστατικά έχουν δείξει εξαιρετικά αποτελέσματα και έχουν ήδη τύχει της αποδοχής μεγάλης μερίδας της ιατρικής κοινότητας.

Τα αποτελέσματα αυτά οφείλονται στην ενισχυμένη βιολογική δραστηριότητα και βιοχημική δραστικότητα που αποκτούν τα συστατικά έπειτα από τη βιοκαταλυτική διαδικασία της ‘’Μοριακής Ενεργοποιήσης’’!

Η διαδικασία αυτή βελτιώνει σημαντικά και τους δύο παραπάνω δείκτες, όλων των αντιοξειδωτικών και πολλών φυσικών μορίων.

Που ανακαλύφθηκε η Μοριακή Ενεργοποίηση;

Ανακαλύφθηκε στο C.S.I.C. (Concejo Superior de Investigacione Cientificas / Superior Council of Scientific Research), την πιο σημαντική δημόσια ερευνητική δομή της Ισπανίας. Η CATALYSIS S.L, η ισπανική εταιρεία που παρασκευάζει τα προϊόντα, είναι ένα ανεξάρτητο ιδιωτικό εργαστήριο με δικά της διπλώματα ευρεσιτεχνίας.

Κύρια δραστηριότητά της είναι η έρευνα και η ανάπτυξη φαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών και συμπληρωμάτων διατροφής.

Εμπορεύεται τα προϊόντα της σε όλο τον κόσμο. Η ArmAturA είναι η αποκλειστική αντιπρόσωπος των μοναδικών αυτών προϊόντων για όλη την Ελλάδα.

Πως γίνεται η Μοριακή Ενεργοποίηση ;

Πολλοί παράγοντες μπορούν να επηρεάσουν την ενεργοποίηση κ των καθενός από τα αντιοξειδωτικά.

Μεταξύ των πιο σημαντικών χημικών παραγόντων είναι: η μοριακή δομή, οι ενεργές λειτουργικές ομάδες, οι ειδικοί αντιοξειδωτικοί καταλύτες κτλ.

Η διάρκεια και ο βαθμός της μοριακής ενεργοποίησης είναι μεταξύ των πιο σημαινόντων φυσικών παραγόντων. 

Πως αποδεικνύεται η καινοτομία αυτή;

Η αντιοξειδωτική ικανότητα αναλύεται χρησιμοποιώντας το αντιδραστήριο Somogyi-Nelson.

Επίσης, προκειμένου να αποδειχθεί η αποτελεσματικότητα της Μοριακής Ενεργοποίησης, πραγματοποιήθηκαν πολλά πειράματα καθώς και χημικές αναλύσεις που εκτελέσθηκαν για κάθε ενεργοποιημένο μόριο.

Μετά την εφαρμογή της μεθόδου αυτής έχει παρατηρηθεί μεγαλύτερη συνέργεια μεταξύ κάποιων χρησιμοποιούμενων αντιοξειδωτικών, που είναι μερικές φορές ικανά να αυξήσουν σημαντικά την αθροιστική αντιοξειδωτική τους ικανότητα.

Τα ενεργοποιημένα μόρια φαίνεται να έχουν μεγαλύτερη ικανότητα αποθήκευσης ενέργειας (άρα υψηλότερο ενεργειακό όφελος για τον οργανισμό σε σχέση με τα μη ενεργοποιημένα) και επιπλέον ταχεία απελευθέρωση – ταχεία δράση στον οργανισμό, πάλι σε σχέση με τα μη ενεργοποιημένα.

Πρακτικά τι έχουν να προσφέρουν τα Μοριακά Ενεργοποιημένα προιόντα και γιατί έχουν καταφέρει να ξεχωρίσουν από όλα τα υπόλοιπα συμπληρώματα διατροφής;

Τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA προσφέρουν εξαιρετικά αποτελέσματα χωρίς ανεπιθύμητες ενέργειες και ξεχωρίζουν από όλα τα υπόλοιπα διότι όπως αναφέραμε, έχουν αυξημένη βιολογική δραστηριότητα, ταχύτερη δράση, μικρότερες συγκεντρώσεις των απαιτούμενων δραστικών συστατικών με πολλαπλάσια όμως αποτελεσματικότητα καθώς επίσης και συνεργιστικές δράσεις των αντιοξειδωτικών.

Όλα τα ανωτέρω είναι και ο λόγος που τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA είναι ΜΟΝΑΔΙΚΑ και απευθύνονται σε ειδικές καταστάσεις όπου τα απλά συμπληρώματα διατροφής δεν επαρκούν από μόνα τους.

Δεν είναι τυχαίο ότι οι κλινικές μελέτες που διεξάγονται με τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA είναι δημοσιευμένα σε μεγάλα ιατρικά περιοδικά με πολύ σημαντικό impact factor!

Αναφέρατε ότι τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA απευθύνονται σε ειδικές καταστάσεις… Σε ποιες καταστάσεις αναφέρεστε;

Αναφερόμαστε σε εκείνες τις καταστάσεις που υπάρχει έντονο οξειδωτικό στρες και μπορεί να επηρεάσει αρνητικά τη θεραπευτική πορεία.

Εκεί τα συμπληρώματα διατροφής της ArmAturA προσφέρουν τη μέγιστη αντιοξείδωση και τη βέλτιστη συμπληρωματική αγωγή στην αντιμετώπιση της κάθε περίπτωσης.

Ενδεικτικά τα συμπληρώματα διατροφής μας απευθύνονται σε νοσογόνες καταστάσεις όπως:

  • ιικές βλάβες όπως τα κονδυλώματα, o έρπης και οι μυρμηκίες (σειρά GLIZIGEN)
  • ανοσοανεπάρκεια (σειρά VIUSID)
  • ψωρίαση (σειρά BLUE CAP)
  • ανδρική και η γυναικεία υπογονιμότητα (SPERMOTREND & PREGNOTREND αντίστοιχα)
  • νεφρολιθίαση (RENALOF)
  • καρκίνος (σειρά ONCOXIN)
  • μεταβολικό σύνδρομο όπως είναι ο διαβήτης (DIAMEL)
  • γυροειδής αλωπεκία και τριχόπτωση (ALOPEL)
  • παχυσαρκία (ΟΒΕΧ)
  • μυϊκούς πόνους κατά την εγκυμοσύνη (FOLREX)
  • αλτσχάιμερ (ALZER)
  • κατάθλιψη (DEPREXIL)
  • αναπνευστικές λοιμώξεις (ASBRIP)
  • οστεοπόρωση (KALSIS)

Αλλά και τα δερματολογικά lifestyle προϊόντα μας που απευθύνονται σε:

  • ραβδώσεις, χηλοειδή και ουλές (CICATRIX)
  • μέλασμα και πανάδες (MELANIL)
  • ακμή (GRANEX)
  • ρυτίδες (RETORNA)
  • κυτταρίτιδα (MODELATOR) για το οποίο θα αναφερθούμε εκτενώς παρακάτω.

MODELATOR LOGO

ModelatoR: ΚΥΤΤΑΡΙΤΙΔΑ ΤΕΛΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΚΗΣ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Kρέμα και προϊόν μεσοθεραπείας κατά της κυτταρίτιδας.

cream massager 3

Παρέχει τοπική φλεβοτονωτική, αντιφλεγμονώδη και λιποδιαλυτική δράση. Βελτιώνει άμεσα την ομοιομορφία με την δύναμη της Μοριακής Ενεργοποίησης.

Περιέχει:

  • Aκετυλ εξαπεπτίδιο-39 ενσωματωμένο σε μικρολιποσώματα: για πιο γρήγορη διείσδυση, στα βαθύτερα στρώματα του υποδόριου λίπους. Μειώνει δραστικά την έκφραση του PGC-1α, ένας παράγοντας μεταγραφής ο οποίος συνδέεται άμεσα με την λιπογένεση. Αναστέλλοντας λοιπόν αυτό τον παράγοντα έχουμε μείωση κατά 67% της συσσώρευσης λίπους. Έτσι λοιπόν μειώνονται οι ανομοιομορφίες και η όψη του φλοιού πορτοκαλιού, η οποία είναι το κύριο χαρακτηριστικό της κυτταρίτιδας, κατά 21% μέσα μόλις σε 3 εβδομάδες.
  • Καφεΐνη και ginger (πιπερόριζα): στοχεύει κατευθείαν στο λίπος. Η καφεΐνη έχει λιπολυτική δράση επειδή μπλοκάρει τους υποδοχείς που δίνουν την εντολή να παραχθεί λίπος στον οργανισμό. Για τον λόγο αυτό αποτελεί και το πιο στοχευμένο συστατικό κατά της κυτταρίτιδας. To ginger παρόλο που έχει αντισηπτικές ιδιότητες, η συνεισφορά του κατά της κυτταρίτιδας έγκειται στην αντιφλεγμονώδη δράση του. Συνδυάζει το ενεργό σύμπλοκο καφεΐνης και τζίντζερ, που μειώνει ταχύτατα την όψη της επίμονης κυτταρίτιδας, αδυνατίζει ορατά τη σιλουέτα και λειαίνει άμεσα την επιδερμίδα.
  • Εκχύλισμα κισσού: Έχει καταπραϋντικές και αντιφλεγμονώδεις ιδιότητες. Είναι ένα από τα αποτελεσματικότερα για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους (αδυνάτισμα). Μειώνει την κατακράτηση υγρών και την απομακρύνει από τον οργανισμό. Θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό όχι μόνο στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αλλά και στις ευρυαγγείες, τη φλεβίτιδα και τις ραγάδες.
  • Όλα τα υπόλοιπα απαραίτητα αντιοξειδωτικά: για μείωση των βαθουλωμάτων. Είναι αποδεδειγμένο σε κάθε επιστημονική έρευνα πως μπορεί εύκολα να μειωθεί η μελλοντική φθορά ή πιθανή αύξηση βαθουλωμάτων με ένα προϊόν που είναι γεμάτο αντιοξειδωτικά. Πόσο μάλλον όταν είναι Μοριακά Ενεργοποιημένα.  Αυτά τα συστατικά είναι που αναπλάθουν την επιδερμίδα από τις βλάβες στους ιστούς και που δίνουν ένα γερό σπρώξιμο στα κύτταρα να αναπτύσσονται χωρίς διακυμάνσεις. Το πιο σπουδαίο είναι πως τα αντιοξειδωτικά αδρανοποιούν τις ελεύθερες ρίζες, αυτά τα ασταθή και καταστροφικά μόρια στο σώμα, τα οποία τρέφονται από τις κακές συνήθειες: το κάπνισμα και την ηλιοθεραπεία.

Η ενεργοποίηση είναι απαραίτητη και ουσιώδης στο να αποκτηθεί η μέγιστη βιολογική δραστηριότητα και, ως συνέπεια, η μέγιστη αποτελεσματικότητα, στην αντιμετώπιση  νόσων οι οποίες άμεσα ή έμμεσα παράγουν ελεύθερες ρίζες.

MODELATOR

Οπότε είναι απολύτως κατανοητό ότι μιλάμε πλέον για μια νέα κατηγορία τεχνολογικά εξελιγμένων προϊόντων:  

“Μοριακά Ενεργοποιημένα Συμπληρώματα Διατροφής και Καλλυντικά”

Τα παραπάνω σκευάσματα εισάγονται και διανέμονται στην Ελληνική αγορά αποκλειστικά από την εταιρία ArmAturA.

ArmAturA
Θεραπειών 70,
551 32 Καλαμαριά – Θεσσαλονίκη
Τ. 231 325 2202
K. 694 452 7442
K. 693 788 8551

Δημήτριος Μπουρλίβας
CEO & Co-founder
ArmAturA
Γεωλόγος, ΜΒΑ
Principl. In Biochemistry – Harvard University

 www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων