Home Εταιρικά Νέα Χρυσή Διάκριση για τις Ιατρικές Μάσκες Προσώπου SynMask by Syndesmos
Χρυσή Διάκριση για τις Ιατρικές Μάσκες Προσώπου SynMask by Syndesmos.

Χρυσή Διάκριση για τις Ιατρικές Μάσκες Προσώπου SynMask by Syndesmos

Σε μια δύσκολη και πρωτόγνωρη εποχή, σκεφτόμαστε θετικά, προστατεύουμε τον εαυτό μας, τους γύρω μας, αλλά και όσους αγαπάμε!

Εσείς αγαπήσατε τις Synmask, τις ξεχωρίσατε και τις ψηφίσατε!

Xρυσή διάκριση για τις Ιατρικές μας μάσκες προσώπου Synmask τύπου IIR.

Στην ψηφοφορία καταναλωτών που διοργάνωσαν το iatronet.gr & το περιοδικό Υγεία και Ομορφιά για τα καλύτερα προϊόντα φαρμακείου, οι ιατρικές μάσκες προσώπου μιας χρήσης SynMask by Syndesmos κέρδισαν το χρυσό βραβείο κοινού στην κατηγορία:

Απολύμανση – Ατομική προστασία. Μια διάκριση που μας κάνει περήφανους.

Δημιουργήσαμε ένα ελληνικό προϊόν που κατασκευάζεται με αυστηρό ποιοτικό έλεγχο και κατάφερε να διακριθεί αποκλειστικά βάσει της ψήφου του καταναλωτικού κοινού, για την εξαιρετική του ποιότητα όπως καθορίζεται από το ιδιαίτερα υψηλό επίπεδο προστασίας (BFE≥98%) αλλά και την παράλληλη άνεση που προσφέρει κατά τη χρήση του.

Οι ιατρικές μάσκες Synmask IIR εξαιρετικά υψηλής προστασίας είναι σχεδιασμένες με τρία στρώματα non-woven υφάσματος.

Κατασκευάζονται από ασφαλή υλικά OEKO-TEX STANDARD που εξασφαλίζουν άριστο και αδιάβροχο φιλτράρισμα (BFE≥98%), σύμφωνα με το πρότυπο EN 14683:2019+AC:2019, είναι άοσμες, ενώ επιτρέπουν παράλληλα άνετη αναπνοή.

Το πλαστικοποιημένο μεταλλικό επιρρίνιο έλασμα είναι προσαρμόσιμο κι εύκαμπτο, εξασφαλίζοντας τέλεια εφαρμογή, ενώ τα πλαϊνά λαστιχάκια δεν κουράζουν τα αυτιά και κρατούν τη μάσκα σταθερή προσφέροντας αξεπέραστη άνεση ακόμη κι έπειτα από πολύωρη χρήση.

Εμείς δημιουργήσαμε εσείς επιλέξατε!
Σας ευχαριστούμε για την τιμή που μας κάνατε!

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων