Home Εταιρικά Νέα Lifecase – Νέα Μηχανήματα Ανίχνευσης Covid-19
Lifecase - Νέα Μηχανήματα Ανίχνευσης Covid-19.

Lifecase – Νέα Μηχανήματα Ανίχνευσης Covid-19

Η εταιρεία Falireasmedical με έδρα την Καλαμάτα, ανακοινώνει την αποκλειστική διάθεση στην Ελλάδα των νέων υπερσύγχρονων μηχανημάτων μοριακής ανάλυσης εξετάσεων RT-PCR για την ανίχνευση του κορωνοϊού SARS-CoV-2.

Πρόκειται για τα Ρωσο-Ιαπωνικής προέλευσης μηχανήματα Lifecase 24 και Lifecase 96, τα οποία μπορούν να εκτελέσουν μαζικά τεστ ανίχνευσης (24 και 96 τεστ ανίχνευσης ανά ώρα αντίστοιχα) σε ιατρικούς ή μη χώρους (κόμβους μεταφοράς, αεροδρόμια, εμπορικά κέντρα, στάδια, εκδηλώσεις).

Τα μηχανήματα έχουν ευαισθησία 99% και ειδικότητα 99%, χάρη στην καινοτόμο Ιαπωνική μέθοδο ισοθερμικής ενίσχυσης σε πραγματικό χρόνο SmartAmp PCR.

H ανίχνευση του SARS-CoV-2 πραγματοποιείται με μόλις 100 copies ανά δείγμα και η ακρίβεια είναι 99.99%.

Τα μηχανήματα διαθέτουν όλα τα απαραίτητα πιστοποιητικά έγκρισης από την Ευρωπαϊκή Ένωση (CE-IVD) ενώ είναι πιστοποιημένα και από το Γαλλικό Ινστιτούτο Παστέρ.

Οι τιμές των αντιδραστηρίων καθώς και των μηχανημάτων είναι οι πλέον ανταγωνιστικές στην Ελληνική αγορά.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα μηχανήματα επισκεφθείτε τον ιστότοπο www.lifecase.gr

Αποκλειστικός αντιπρόσωπος:

Falireas Medical

Χρυσ. Παγώνη 9 & Μητροπέτροβα
Τ.Κ: 24100, Καλαμάτα
Τηλ: 2721025211
Fax: 2721089814
Email: info@lifecase.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων