Home Εταιρικά Νέα taniGo – Ο Πιο Εύκολος Τρόπος να Πεις Αντίο στη Δυσκοιλιότητα!
Η δυσκοιλιότητα μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, και το χειρότερο, να σε αναγκάσει να αλλάξεις τις συνήθειες και το πρόγραμμά σου εκεί που δεν το περιμένεις.

taniGo – Ο Πιο Εύκολος Τρόπος να Πεις Αντίο στη Δυσκοιλιότητα!

Θεωρείται ευαίσθητο ζήτημα, αλλά είναι πιο κοινό από όσο μπορείς να φανταστείς!

Η διατροφή, το άγχος, μία εγκυμοσύνη ή ακόμα και ένα ταξίδι είναι από τα συχνότερα αίτια της δυσκοιλιότητας.

Η δυσκοιλιότητα μπορεί να συμβεί στον καθένα μας, και το χειρότερο, να σε αναγκάσει να αλλάξεις τις συνήθειες και το πρόγραμμά σου εκεί που δεν το περιμένεις.

Τώρα όμως μπορείς να ανακουφιστείς από την περιστασιακή δυσκοιλιότητα εύκολα και γρήγορα, όπου κι αν είσαι!

Πώς; Με το taniGO που περιέχει 12 φακελίσκους μιας δόσης με υπέροχο άρωμα βατόμουρο!

Έτσι, χάρη στο μικρό και πρακτικό του μέγεθος, μπορείς να το έχεις πάντα μαζί σου και να το καταναλώνεις εύκολα και γρήγορα κάθε στιγμή κατευθείαν από τον φακελίσκο χωρίς νερό.

taniGo - Ο Πιο Εύκολος Τρόπος να Πεις Αντίο στη Δυσκοιλιότητα!

Το taniGO δρα σε 24 με 48 ώρες και με την ήπια και αποτελεσματική δράση του ενδείκνυται κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού, ενώ είναι κατάλληλο για διαβητικούς αλλά και για όσους ακολουθούν μία δίαιτα φτωχή σε νάτριο.

Η μακρογόλη 4000 που περιέχει, μαλακώνει τα σκληρά κόπρανα και αυξάνει τον όγκο τους, οδηγώντας σε ταχύτερη διέλευσή τους μέσα στο έντερο, διευκολύνοντας την κένωση του εντέρου και παρέχοντας μία αίσθηση φυσικής ανακούφισης.

Τώρα λοιπόν ξέρεις το μυστικό που θα κάνει το έντερό σου να δουλεύει ρολόι στο λεπτό!

{module title=”Adsence article”}

Με το taniGO θα πεις μία και καλή αντίο στη δυσκοιλιότητα!

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων