Home Εταιρικά Νέα Ηλεκτρονικό Ψηφιακό Στηθοσκόπιο για Τηλεϊατρική από την QBiotech ΕΕ
Το eKuore Pro είναι ένα ασύρματο ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο

Ηλεκτρονικό Ψηφιακό Στηθοσκόπιο για Τηλεϊατρική από την QBiotech ΕΕ

Το eKuore Pro είναι ένα ασύρματο ηλεκτρονικό στηθοσκόπιο, το οποίο επιτρέπει στους επαγγελματίες του ιατρικού τομέα αλλά και στους ασθενείς να:

Εκτελούν ακροάσεις χωρίς επαφή με τον ασθενή.

 Καταγράφουν πολλαπλές ακροάσεις για ενδελεχή παρακολούθηση.

 Αποστολή των ακροάσεων στον ιατρό μέσω smartphone ή tablet.

Οφέλη ηλεκτρονικού στηθοσκοπίου eKuore

# 1 Απομόνωση μεταξύ γιατρού και ασθενούς

Χωρίς καλώδιο που απαιτεί τη διατήρηση στενής απόστασης με τον ασθενή, ο ιατρός μπορεί να ακούει τους πνεύμονες και την καρδιά από τον χώρο του, χωρίς να χρειάζεται να έρθει σε επαφή με τον ασθενή.

Χρησιμοποιώντας απλά μια κινητή συσκευή, θα λάβετε από μακριά τις ακροάσεις από όλους τους ασθενείς, για να ακούσετε και να αξιολογήσετε χωρίς να εισέλθετε σε κίνδυνο μόλυνσης.

 # 2 Εναλλάξιμα ακροφύσια

To ακροφύσιο είναι το πιο κρίσιμο στοιχείο ενός στηθοσκοπίου, επειδή είναι το μέρος που έρχεται σε άμεση επαφή με τον ασθενή.

Για να μειωθεί ο κίνδυνος μόλυνσης, η συσκευή eKuore Pro έχει εναλλάξιμα ακροφύσια.

Έχει επίσης 3 διαφορετικά μεγέθη ακροφυσίων ανάλογα με τις ανάγκες.

Μέσω του APP του eKuore Pro, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε ένα πλήρες ιστορικό όλων των εγγεγραμμένων ακροάσεων που εκτελούνται σε έναν ασθενή.

 # 3 Καταγραφή και ιστορικό των ακροάσεων

Μέσω του APP του eKuore Pro, μπορούμε να έχουμε πρόσβαση σε ένα πλήρες ιστορικό όλων των εγγεγραμμένων ακροάσεων που εκτελούνται σε έναν ασθενή.

Με αυτόν τον τρόπο οι ιατροί μπορούν να παρακολουθήσουν την εξέλιξη του ασθενούς.

Επίσης, επιτρέπει σε μη εξειδικευμένο προσωπικό να μπορεί να πάρει ηχογραφήσεις σε ασθενείς και να σταλούν αργότερα σε ειδικό.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την ιστοσελίδα https://www.qbiotech.gr ή τηλεφωνήστε στο 211 790 7039.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων