Home Επικοινωνία Ασθενή 4 Συμβουλές για τη Βελτίωση της Ικανοποίησης των Ασθενών και την Αύξηση των Εσόδων σας
00

4 Συμβουλές για τη Βελτίωση της Ικανοποίησης των Ασθενών και την Αύξηση των Εσόδων σας

Αυτές οι συμβουλές μπορούν να βοηθήσουν το ιατρείο σας να ανακάμψει από τις οικονομικές επιπτώσεις της πανδημίας COVID-19.

{gallery}article_images_gr/4-symboules-ikanopoiisi-asthenon-k-esodon{/gallery}

Καθώς η πανδημία του κορωνοϊού συνεχίζει να εξαπλώνεται παγκοσμίως, τα ιατρεία και οι δομές υγείας μπορούν να εφαρμόσουν αυτές τις συμβουλές, καθώς θα μπορούσαν να βοηθήσουν στην αντιστάθμιση των οικονομικών προβλημάτων που προκαλούνται από την κατάσταση έκτακτης ανάγκης στην οποία βρίσκεται η δημόσια υγεία.

Εν μέσω αυτής της περιόδου αβεβαιότητας και άγχους, οι ασθενείς χρειάζονται φροντίδα για την υγεία τους.

Σύμφωνα με πρόσφατες έρευνες που έγιναν στο εξωτερικό, περισσότεροι από τους μισούς ασθενείς αναφέρουν ότι έχουν ένα θέμα υγείας που απαιτεί άμεση φροντίδα.

Ένα από τα κλειδιά για την προσέλευση των ασθενών στις ιδιωτικές και δημόσιες δομές υγείας και την αποφυγή της αναβαλλόμενης φροντίδας, είναι να διασφαλιστεί ότι αυτοί οι ασθενείς αισθάνονται ασφαλείς όταν επισκέπτονται τους γιατρούς τους.

Οι δομές υγείας πρέπει να κερδίσουν την εμπιστοσύνη των ασθενών και αυτά τα δεδομένα συγκριτικής αξιολόγησης θα τους δώσουν τη δυνατότητα να κάνουν τις απαραίτητες προσαρμογές, επιτρέποντάς τους να παραμείνουν ανταγωνιστικές σε αυτόν τον συνεχώς εξελισσόμενο κλάδο.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων