Home Επικαιρότητα Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις για την Πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού σε Νοσοκομεία και Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας
Σκοπός της νέας εφαρμογής είναι o εκσυγχρονισμός και η επιτάχυνση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου.

Ξεκίνησαν οι Αιτήσεις για την Πρόσληψη Επικουρικού Προσωπικού σε Νοσοκομεία και Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας

Ξεκίνησαν από εχθές, 24 Φεβρουαρίου 2020, οι αιτήσεις για την πρόσληψη επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία και φορείς παροχής υπηρεσιών υγείας, όπως ανακοίνωσε το Υπουργείο Υγείας.

Η εφαρμογή για την κατάθεση των αιτήσεων θα είναι ανοιχτή έως και τις 15 Μαρτίου 2020.

Όπως επισημαίνει η ανακοίνωση του Υπουργείου, οι υποψήφιοι και οι υποψήφιες που επιθυμούν να καταθέσουν την αίτησή τους, για διευκόλυνση τους, θα πρέπει να διαβάσουν τις νέες Οδηγίες και τα σχετικά έγγραφα, διότι υπάρχουν αλλαγές σε σχέση με τις προηγούμενες εφαρμογές της διαδικασίας.

Σκοπός της νέας εφαρμογής είναι o εκσυγχρονισμός και η επιτάχυνση της διαδικασίας πρόσληψης προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.).

Επίσης, το Υπουργείο Υγείας επιθυμεί να προχωρήσει στην αποτύπωση του αριθμού των υποψηφίων που ενδιαφέρονται να εργαστούν σε: Φορείς Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (ΦΠΥΥ), Νοσοκομεία και κεντρικές υπηρεσίες των Διοικήσεων Υγειονομικών Περιφερειών (Δ.Υ.Πε), στα Πανεπιστημιακά Νοσοκομεία, το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας (ΕΚΕΑ), τον Εθνικό Οργανισμό Φαρμάκων (ΕΟΦ), την Ανώνυμη Εταιρεία Μονάδων Υγείας (ΑΕΜΥ) για το νοσοκομείο Θήρας, το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας – ΕΚΑΒ και τον Εθνικό Οργανισμό Παροχής Υπηρεσιών Υγείας – ΕΟΠΥΥ.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων