Home Επικαιρότητα O ΣΦΕΕ στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων
Το «προΣfΕΕρουμε» στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού στο Κέντρο της Αθήνας.

O ΣΦΕΕ στα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων

Στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε» για την υποστήριξη των παιδιών και των ευάλωτων πληθυσμών που βρίσκονται σε ανάγκη, κλιμάκιο του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) επισκέφθηκε την Πέμπτη, 20 Φεβρουαρίου 2020, τα Κέντρα Φιλοξενίας Ασυνόδευτων Ανηλίκων Αθήνας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.).

Η εν λόγω πρωτοβουλία εντάσσεται σε ένα ευρύτερο πλαίσιο δράσεων που έχουν αναλάβει από κοινού ο ΣΦΕΕ με τον Ε.Ε.Σ., με σκοπό την κάλυψη των αναγκών σε φαρμακευτικά σκευάσματα, υγειονομικό υλικό και είδη πρώτης ανάγκης σε παιδιά και σε λοιπές ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που φιλοξενούνται σε Δομές και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας.

Ο Ε.Ε.Σ., μέσα από ένα πλαίσιο υποστηρικτικών υπηρεσιών στοχεύει, όχι μόνο στην εξασφάλιση συνθηκών ασφαλούς διαβίωσης στους φιλοξενούμενους ανήλικους, αλλά και στην κάλυψη των ψυχοκοινωνικών τους αναγκών, με σκοπό την ομαλή ένταξή τους στην ελληνική κοινωνία.

Το κλιμάκιο του ΣΦΕΕ διέθεσε φαρμακευτικό υλικό και αναλώσιμα για την κάλυψη των αναγκών των φιλοξενούμενων ασυνόδευτων ανηλίκων, ενώ εκπαιδεύτρια – Νοσηλεύτρια του Ε.Ε.Σ. παρέδωσε στους φιλοξενούμενους ανήλικους μαθήματα Α’ Βοηθειών.

Επικεφαλής της αντιπροσωπείας του Ε.Ε.Σ. ήταν ο Πρόεδρος, Δρ. Αντώνιος Αυγερινός, τον οποίο συνόδευε η Τομεάρχης Κοινωνικής Πρόνοιας Ε.Ε.Σ., κα Αρετή Κεντιστού.

Ο ΣΦΕΕ εκπροσωπήθηκε από τον Γενικό Διευθυντή, κ. Μιχάλη Χειμώνα και τη Διευθύντρια Επικοινωνίας του Συνδέσμου, κα Μαρία Λεοντάρη, οι οποίοι κατά τη διάρκεια της επίσκεψής τους είχαν την ευκαιρία να ξεναγηθούν στις εγκαταστάσεις των Κέντρων.

Διαβάστε Περισσότερα Εδώ

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων