Home Επικαιρότητα ΕΟΦ – Η Τιμολόγηση των Νέων Συνταγογραφούμενων Φαρμακευτικών Σκευασμάτων
Όσοι ΚΑΚ επιθυμούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους τεκμηριωμένα ή να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία, θα μπορούν να προσέλθουν στον ΕΟΦ αύριο και μεθαύριο.

ΕΟΦ – Η Τιμολόγηση των Νέων Συνταγογραφούμενων Φαρμακευτικών Σκευασμάτων

Στην ιστοσελίδα του Εθνικού Οργανισμού Φαρμάκων (ΕΟΦ) αναρτήθηκαν προς διαβούλευση οι προτάσεις του Τμήματος Τιμολόγησης, σχετικά με τις τιμές των Συνταγογραφούμενων Φαρμακευτικών Σκευασμάτων, τα αιτήματα για τα οποία κατατέθηκαν στην υπηρεσία εντός του 2019.

Ο ΕΟΦ κάλεσε τους Κατόχους Αδειών Κυκλοφορίας (ΚΑΚ) να υποβάλλουν τις παρατηρήσεις τους ηλεκτρονικά έως και την Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση του ΕΟΦ, όσοι ΚΑΚ επιθυμούν να διατυπώσουν παρατηρήσεις και να υποστηρίξουν τις θέσεις τους τεκμηριωμένα ή να καταθέσουν συμπληρωματικά στοιχεία, θα μπορούν να προσέλθουν στον Οργανισμό αύριο και μεθαύριο.

Η διαδικασία θα πραγματοποιηθεί, σύμφωνα με την ανακοίνωση, στη μικρή αίθουσα του Διοικητικού Συμβουλίο, στον 2ο όροφο, κατά τις ημέρες Δευτέρα 17 Φεβρουαρίου 2020 και Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020 από τις 9 το πρωί έως και τις 2 το μεσημέρι.

Δείτε Εδώ το Πρόγραμμα της Διαβούλευσης

Δείτε Εδώ τα Συνταγογραφούμενα Φάρμακα

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων