Home Επικαιρότητα Νέα Συμφωνία Κικίλια και Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών – 81 Συνολικά οι Επιπλέον Κλίνες ΜΕΘ
Συνολικά, οι επιπλέον κλίνες σε ΜΕΘ - πέρα από αυτές του ΕΣΥ - θα είναι 81.

Νέα Συμφωνία Κικίλια και Συνδέσμου Ελληνικών Κλινικών – 81 Συνολικά οι Επιπλέον Κλίνες ΜΕΘ

Σε νέα συμφωνία προχώρησε το Υπουργείο Υγείας με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Κλινικών, όπως ανακοίνωσε ο Βασίλης Κικίλιας, μέσα από την εκπομπή «Καλημέρα» με τον Γιώργο Αυτιά, όπου βρέθηκε ως καλεσμένος.

Όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Υπουργός «συμφωνήσαμε με τον Σύνδεσμο Ελληνικών Κλινικών και έχουμε ακόμα 43 κλίνες σε Μονάδες Εντατικής Θεραπείας (ΜΕΘ) σε όλη τη χώρα, 41 για ενήλικες και 2 για παιδιά».

Συνολικά, οι επιπλέον κλίνες σε ΜΕΘ θα είναι 81.

«Να θυμίσω ότι πέρυσι για τον ιό της γρίπης είχαμε περίπου 100 αναμονές την ημέρα για κρεβάτι ΜΕΘ» τόνισε ο κ. Κικίλιας, ενώ συμπλήρωσε «Οπότε θεωρώ ότι είναι μεγάλο επίτευγμα μαζί με τις 230 που έχουμε από το Εθνικό Σύστημα Υγείας (ΕΣΥ) στην Αττική και κάπου 600 σε όλη την Ελλάδα, να έχουμε επιπλέον 81 κλίνες για εντατική θεραπεία».

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων