Home Επικαιρότητα Όροι Βιωσιμότητας έως το 2070 για το Ασφαλιστικό
Όροι Βιωσιμότητας έως το 2070 για το Ασφαλιστικό.

Όροι Βιωσιμότητας έως το 2070 για το Ασφαλιστικό

Όπως διαβεβαίωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων κ. Γιάννης Βρούτσης, «το νέο ασφαλιστικό νομοσχέδιο συνοδεύεται από μία αναλυτική αναλογιστική μελέτη από την Εθνική Αναλογιστική Αρχή, που διασφαλίζει όρους βιωσιμότητας έως το 2070».

Σύμφωνα με τον υπουργό Εργασίας, αυτή η ασφαλιστική μεταρρύθμιση θα είναι από τις τελευταίες, καθώς στηρίζεται στις καλές πρακτικές, «που κληρονομήσαμε, τις οποίες διατηρούμε, αλλάζουμε ό,τι μας επιβάλλει το Συμβούλιο της Επικρατείας (ΣτΕ), ευθυγραμμιζόμαστε απόλυτα και ικανοποιούμε τις αποφάσεις της δικαιοσύνης.

Τέλος, μετατρέπουμε το ασφαλιστικό σε πραγματικό ασφαλιστικό, με την έννοια της ανταπόδοσης, της βιωσιμότητας και, κυρίως, της ολοκλήρωσης της ενοποίησης του ασφαλιστικού συστήματος».

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων