Home Επικαιρότητα Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για Κακή Κατάσταση στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα
Σε καταγγελία για την κατάσταση που επικρατεί στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» προχώρησε η ΠΟΕΔΗΝ.

Καταγγελία ΠΟΕΔΗΝ για Κακή Κατάσταση στο Νοσοκομείο Αλεξάνδρα

Με ανακοίνωσή της η Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ) αναφέρθηκε στην «κακή», όπως τη χαρακτήρισε, κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα».

Παράλληλα, εχθές, Τετάρτη 15 Ιανουαρίου 2020, πραγματοποιήθηκε κινητοποίηση και συγκέντρωση των εργαζομένων στο Νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση της ΠΟΕΔΗΝ «Το Νοσοκομείο Αλεξάνδρας αντιμετωπίζει σημαντικά προβλήματα στη λειτουργία του από την αλλοπρόσαλλη Διοίκηση που ασκεί η Διοικήτρια του Νοσοκομείου και τις τριτοκοσμικές συνθήκες που επικρατούν στα κτίρια και τις υποδομές του Νοσοκομείου».

«Το Σωματείο Εργαζομένων καταγγέλλει τη Διοικήτρια ότι παραμένει στη θέση της παρ’ ότι έχει καταδικασθεί για κακοδιαχείριση. Καταγγέλλει παράνομες καθαιρέσεις και μετακινήσεις Προϊσταμένων, εγκατάλειψη του Νοσοκομείου που παραπέμπει σε Τριτοκοσμική χώρα» συνεχίζει η ανακοίνωση.

Μάλιστα, η ΠΟΕΔΗΝ αναφέρεται σε θαλάμους νοσηλείας που βρίσκονται σε «κακή κατάσταση», καθώς επίσης και σε «κρεβάτια χαλασμένα, πλυντήρια, λεβητοστάσιο και μαγειρεία που στεγάζονται σε ετοιμόρροπους χώρους, έλλειψη εξόδων κινδύνου, καμία πυρασφάλεια και καθόλου φύλαξη».

Ζητά, δε, από το Υπουργείο Υγείας να επιληφθεί άμεσα του ζητήματος.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων