Home Επικαιρότητα Συνάντηση Κικίλια με Πρυτάνεις με Θέμα τον Διαγωνισμό για την Κτιριακή Αναβάθμιση Δομών του ΕΣΥ
«Αποφασίσαμε να διεξάγουμε έναν διαγωνισμό μεταξύ των τελειόφοιτων και μεταπτυχιακών φοιτητών με ιδέες και προτάσεις για το νοσοκομείο του μέλλοντος» τόνισε ο Υπουργός Υγείας.

Συνάντηση Κικίλια με Πρυτάνεις με Θέμα τον Διαγωνισμό για την Κτιριακή Αναβάθμιση Δομών του ΕΣΥ

Συνάντηση εργασίας με τους Πρυτάνεις των Πολυτεχνικών και Πανεπιστημιακών εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας πραγματοποιήσε εχθές ο Υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.

Θέμα της συνάντησης ήταν η προκήρυξη διαγωνισμού για την υποβολή προτάσεων σχετικά με παρεμβάσεις σε πτέρυγες και κλινικές ή τμήματα εν λειτουργία των νοσοκομείων του Εθνικού Συστήματος Υγείας (ΕΣΥ).

Αντικείμενο του διαγωνισμού θα είναι έξυπνες λύσεις που θα αφορούν στη βελτιστοποίηση των λειτουργιών, την αναβάθμιση των νοσοκομείων και τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πολιτών.

Ο διαγωνισμός θα διαρκέσει τρεις μήνες, ενώ θα δοθεί και χρηματικό έπαθλο.

Δικαίωμα συμμετοχής θα έχουν τελειόφοιτοι και μεταπτυχιακοί φοιτητές των Πολυτεχνικών και Πανεπιστημιακών εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων της χώρας, με ανάλογα γνωστικά αντικείμενα και υπό την καθοδήγηση εξειδικευμένων μελών Διδακτικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΔΕΠ).

Η αξιολόγηση των προτάσεων θα γίνει από ειδική επιτροπή που θα δημιουργηθεί με τη συμμετοχή της τεχνικής υπηρεσίας του Υπουργείου Υγείας, των τεχνικών υπηρεσιών των Υγειονομικών Περιφερειών, του Τεχνικού Επιμελητηρίου Ελλάδας και τεχνοκρατών.

«Αποφασίσαμε να διεξάγουμε έναν διαγωνισμό μεταξύ των τελειόφοιτων και μεταπτυχιακών φοιτητών, με τη συνδρομή και συμπαράσταση των μελών ΔΕΠ των σχολών τους, με ιδέες και προτάσεις για το νοσοκομείο του μέλλοντος» δήλωσε ο Υπουργός Υγείας, μετά τη συνάντηση.

«Ευελπιστούμε έτσι να δείξουμε ότι πιστεύουμε στη νέα γενιά των Ελλήνων, τους θέλουμε εδώ ως κομμάτι της παραγωγικής διαδικασίας, με τη συνδρομή των κορυφαίων Πανεπιστημίων, Πολυτεχνείων και Σχολών της χώρας» συμπλήρωσε ο Βασίλης Κικίλιας.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων