Home Επικαιρότητα Η Δράση του ΣΦΕΕ σε Συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό
Η Δράση του ΣΦΕΕ σε Συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό.

Η Δράση του ΣΦΕΕ σε Συνεργασία με τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό

Την Παρασκευή, 20 Δεκεμβρίου 2019, εκπρόσωποι του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού (Ε.Ε.Σ.) και του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων Ελλάδος (ΣΦΕΕ) επισκέφθηκαν το Παράρτημα Αποθεραπείας και Αποκατάστασης Παιδιών με Αναπηρία Κομοτηνής, στο πλαίσιο της κοινωνικής πρωτοβουλίας «προΣfΕΕρουμε», η οποία αποτελεί προσπάθεια στήριξης των παιδιών και των ευάλωτων πληθυσμών, που βρίσκονται σε ανάγκη.

Η εν λόγω πρωτοβουλία ειδικότερα καλύπτει ανάγκες σε φαρμακευτικά σκευάσματα, υγειονομικό υλικό, είδη πρώτης ανάγκης και σχολικά είδη σε παιδιά και σε λοιπές ευάλωτες κοινωνικές ομάδες, που φιλοξενούνται σε Δομές και Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας ακριτικών και απομακρυσμένων περιοχών της Ελλάδας.

Δείτε Εδώ Περισσότερα για τη Δράση

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων