Home Επικαιρότητα Έρευνα MRB: Στους Τρεις Καλύτερους Υπουργούς ο κ. Βασίλης Κικίλιας
Ο κ.Βασίλης Κικίλιας συμπληρώνει την τριάδα των «καλύτερων υπουργών» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, πίσω από τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκο Δένδια.

Έρευνα MRB: Στους Τρεις Καλύτερους Υπουργούς ο κ. Βασίλης Κικίλιας

Η δημοτικότητά του βρίσκεται στα ύψη, σύμφωνα με την έρευνα της MRB για λογαριασμό μεγάλου ραδιοφωνικού σταθμού.

Ο κ.Βασίλης Κικίλιας συμπληρώνει την τριάδα των «καλύτερων υπουργών» της κυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη, πίσω από τους Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και Νίκο Δένδια.

Στην τρίτη θέση με ποσοστό 33,6%, βρίσκεται η υγεία/περίθαλψη ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της χώρας.

Δεν υπάρχει, όμως, αντίφαση στις τάσεις που επικρατούν στην ελληνική κοινωνία.

Ο κόσμος φαίνεται πως εκτιμά τη μάχη που δίνει στο χώρο της υγείας ο Βασίλης Κικίλιας, μέσα σε αντίξοες συνθήκες για τις οποίες δεν ευθύνεται η νυν πολιτική ηγεσία του υπουργείου Υγείας.

Τόσο τον Δεκέμβριο του 2019 όσο και ακριβώς ένα χρόνο πριν, η υγεία θεωρείται σταθερά από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων ως ένα από τα σημαντικότερα προβλήματα της Ελλάδας.

Η διαφορά είναι ότι φέτος, ο υπουργός Υγείας κρίνεται θετικά από την κοινή γνώμη.

Ακόμη και οι δυσκολίες και τα σχόλια που προέκυψαν, όπως το θέμα των διοικητών των νοσοκομείων, δεν κλόνισαν την εικόνα του Υπουργού.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων