Home Επικαιρότητα Εκδήλωση «Νοσοκομεία Χωρίς Κάπνισμα» – Ο Στόχος και οι Συμμετέχοντες
Η μετατροπή κάθε υγειονομικής δομής της χώρας σε ενεργό κέντρο επιστημονικής καταπολέμησης του καπνίσματος ήταν ο στόχος της επιστημονικής εκδήλωσης, με θέμα «Νοσοκομεία χωρίς κάπνισμα (Smoke Free Hospitals)» που διοργάνωσε ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών.

Εκδήλωση «Νοσοκομεία Χωρίς Κάπνισμα» – Ο Στόχος και οι Συμμετέχοντες

Ο χώρος των δημοσίων και ιδιωτικών νοσοκομείων, όπως και όλοι οι χώροι υγειονομικής περίθαλψης θα πρέπει να είναι παντελώς απαλλαγμένοι από τον καπνό όπως ορίζει ο νέος αντικαπνιστικός νόμος.

Πού στόχευσε η εκδήλωση «Νοσοκομεία χωρίς κάπνισμα»

Η μετατροπή κάθε υγειονομικής δομής της χώρας σε ενεργό κέντρο επιστημονικής καταπολέμησης του καπνίσματος ήταν ο στόχος της επιστημονικής εκδήλωσης, με θέμα «Νοσοκομεία χωρίς κάπνισμα (Smoke Free Hospitals)» που διοργάνωσε την Πέμπτη 12/12/19, ο Ιατρικός Σύλλογος Αθηνών, σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Δημόσιας Υγείας, στην αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου.

Στην εκδήλωση συμμετείχαν εκπρόσωποι των Νοσοκομειακών Ιατρών, των Επιστημονικών Ενώσεων, των Επαγγελματικών Φορέων των Συλλόγων Ασθενών και πλήθος κόσμου ενώ περισσότερα από 1.000 άτομα την παρακολούθησαν στο live streaming.

Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ) κ. Γ. Πατούλης ενώ χαιρετισμό απηύθυναν ο κ. Βασίλης Οικονόμου, Πρόεδρος της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η κ. Ματίνα Παγώνη, Πρόεδρος της Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνας – Πειραιά (ΕΙΝΑΠ) και η κ. Μαρίζα Οικονόμου, Υποδιοικήτρια 1ης Υγειονομικής Περιφέρειας Αττικής.

Ενδιαφέροντα στοιχεία παρουσίασε στην ομιλία του, ο καθηγητής κ.Παναγιώτης Μπεχράκης, Διευθυντής του Ινστιτούτου Δημόσιας Υγείας και Πρόεδρος της Επιτροπής Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας.

Τη διοργάνωση συντόνισε το μέλος του Δ.Σ κ.Τάσος Χατζής, ενώ στην εκδήλωση παρέστησαν επίσης ο κ.Φ.Πατσουράκος Α’ Αντιπρόεδρος, ο κ. Ι.Δατσέρης Β’ Αντιπρόεδρος, ο κ. Σ.Τσούκαλος Γ. γραμματέας, ο κ. Γ. Μαρίνος Ταμίας και τα μέλη του Δ.Σ. κ.Π.Λεονάρδου, κ. Σ.Προβατάς, κ. Κ.Τσιλίκας καθώς και ο κ. Γ. Κασσάρας, Πρόεδρος Πειθαρχικού του Ιατρικού Συλλόγου Αθηνών (ΙΣΑ).

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων