Home Επικαιρότητα Δημιουργήθηκαν τα «Έξυπνα» Μπουκάλια Χαπιών
Τα «έξυπνα» μπουκάλια χαπιών, έρχονται να λύσουν τα χέρια όσων κάνουν αλόγιστη χρήση χαπιών επειδή ξέχασαν να λάβουν το φάρμακό τους ή το πήραν δύο φορές κάτι που αποτελεί «εφιάλτη» των γιατρών.

Δημιουργήθηκαν τα «Έξυπνα» Μπουκάλια Χαπιών

Τα «έξυπνα» μπουκάλια χαπιών,  έρχονται να λύσουν τα χέρια όσων κάνουν αλόγιστη χρήση χαπιών επειδή ξέχασαν να λάβουν το φάρμακό τους ή το πήραν δύο φορές κάτι που αποτελεί «εφιάλτη» των γιατρών.

Άλλωστε, η συμμόρφωση του ασθενούς με βάση τη συνταγογράφηση του θεράποντος ιατρού του είναι επιβεβλημένη.

Μέσα από έρευνες έχει διαπιστωθεί πως μόνο το 25-50% των ασθενών σε όλο τον κόσμο δεν λαμβάνουν τα φάρμακά τους σύμφωνα με τις συστάσεις των ειδικών.

Επίσης, στο Ηνωμένο Βασίλειο φάρμακα συνολικής αξίας 90 εκατομμυρίων λιρών ετησίως παραμένουν στα σπίτια των ασθενών, εν μέρει λόγω της λανθασμένης λήψης των δόσεων.

Προκειμένου να δοθεί λύση στο πρόβλημα της ορθής λήψης φαρμάκων δημιουργούνται τα «έξυπνα» μπουκάλια χαπιών, τα οποία συνδέονται με εφαρμογή για έξυπνες συσκευές και βοηθούν ακόμα πιο αποτελεσματικά στη διαχείριση της φαρμακευτικής αγωγής.

Στόχος να υπενθυμίζουν στον πάσχοντα να μην ξεχάσει τη δόση του φαρμάκου που πρέπει να λάβει. Στο δε μεσοδιάστημα για να μη γίνει λάθος και ο ασθενής πάρει διπλή δόση το μπουκάλι παραμένει κλειδωμένο.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων