Home Επικαιρότητα Στην Εντατική Κοριτσάκι 17 Μηνών που Στραβοκατάπιε το Φαγητό του
Ένα κοριτσάκι 17 μηνών δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στραβοκατάπιε το φαγητό του.

Στην Εντατική Κοριτσάκι 17 Μηνών που Στραβοκατάπιε το Φαγητό του

Ένα κοριτσάκι 17 μηνών δίνει μάχη προκειμένου να κρατηθεί στη ζωή το οποίο σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες στραβοκατάπιε το φαγητό του.

Το τραγικό γεγονός σημειώθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Ηράκλειο.

Οι γονείς του παιδιού το μετέφεραν αμέσως στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο το οποίο εφημέρευε και αφού διασωληνώθηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ μεταφέρθηκε στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Παίδων του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Ηρακλείου.

Όπως δήλωσε στο cretapost ο διοικητής του ΠαΓΝΗ κ.Γιάννης Τασσόπουλος, το παιδί νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση στη ΜΕΘ παίδων.

Είναι διασωληνωμένο και σε καταστολή.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων