Home Επικαιρότητα Βασίλης Κικίλιας: Εξαιρετική Προσπάθεια και Δουλειά στο «18 Άνω»
Το "18 Άνω" είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες κοσμεί τον χώρο της υγείας και δίνει διεξόδους σε ό,τι έχει να κάνει με την απεξάρτηση.

Βασίλης Κικίλιας: Εξαιρετική Προσπάθεια και Δουλειά στο «18 Άνω»

O υπουργός Υγείας κ.Βασίλης Κικίλιας επισκέφθηκε σήμερα τον χώρο όπου λειτουργεί το κλειστό πρόγραμμα μητέρων της μονάδας απεξάρτησης.

Ενθουσιασμένος από την όλη προσπάθεια και δουλειά που γίνεται δήλωσε:

«Είμαι ιδιαίτερα συγκινημένος με το ειδικό επιστημονικό προσωπικό, με τους ανθρώπους της δομής, αλλά και με τις κυρίες που φιλοξενούνται εδώ. 

Πρόκειται για νεαρά άτομα, μονογονεϊκές οικογένειες. Κάποιες από αυτές έχουν και τα παιδάκια τους εδώ, κάποιες άλλες φιλοδοξούν να τα συναντήσουν και να ξανασμίξουν στην πορεία.

Διαπίστωσα ότι γίνεται μια εξαιρετική προσπάθεια. 

Το “18 Άνω” είναι ένα πρόγραμμα, το οποίο τις τελευταίες τρεις δεκαετίες κοσμεί τον χώρο της υγείας και δίνει διεξόδους σε ό,τι έχει να κάνει με την απεξάρτηση.

Το Υπουργείο Υγείας στηρίζει αυτά τα προγράμματα. Φιλοδοξούμε να έχουμε την εικόνα για όλες τις δομές σε όλη τη χώρα, σε μια προσπάθεια στήριξης, αξιολόγησης και εξέλιξής τους δήλωσε ο κ. Υπουργός.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο κ. Κικίλιας επανέλαβε ότι η κυβέρνηση και το υπουργείο Υγείας δείχνουν κοινωνική ευαισθησία «πρώτα από όλους στους ανήμπορους, στις ευπαθείς ομάδες, στους ανθρώπους που δεν έχουν ή δε μπορούν. 

Τέτοιοι άνθρωποι φιλοξενούνται σ’ αυτή τη δομή και γίνεται μια εξαιρετική δουλειά».

Αφού ο κ.Βασίλης Κικίλιας ευχαρίστησε -και εκ μέρους του πρωθυπουργού και όλης της κυβέρνησης- τους εργαζομένους για την προσπάθεια που καταβάλλουν, επισήμανε ότι γίνεται προσπάθεια στα μέτρα των πραγματικών δυνατοτήτων που υπάρχουν, «να συμβάλουμε και να στηρίξουμε τις δομές, τους αγώνες και τις μάχες που δίνετε μαζί με τα παιδιά αυτά».

Και κατέληξε: «Φιλοδοξούμε να τα ξαναδούμε στην κοινωνία, ως δυνατούς πολίτες, με την οικογένειά τους, με μια θέση εργασίας, κοινωνικά ενταγμένους και ενταγμένες».

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων