Home Επικαιρότητα Βασίλης Κικίλιας – Στόχος να Αυξηθούν οι Κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας
Βασική προτεραιότητα του Υπουργού Υγείας είναι η στελέχωσή των ΜΕΘ με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και η αναβάθμιση του εξοπλισμού τους.

Βασίλης Κικίλιας – Στόχος να Αυξηθούν οι Κλίνες στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας

Σε συνάντηση που είχε ο Υπουργός Υγείας με τους διευθυντές Μονάδων Εντατικής Θεραπείας συναποφασίστηκε να δοθεί έμφαση στη λειτουργικότητα αλλά και στη διαθεσιμότητα των Μονάδων Εντατικής Θεραπείας στα νοσοκομεία της επικράτειας.

Όπως τόνισε ο υπουργός κ. Βασίλης Κικίλιας σε συνάντηση με τους διευθυντές Μονάδων Εντατικής Θεραπείας της 1ης και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας, «βασική προτεραιότητα του Υπουργού Υγείας είναι η στελέχωσή των ΜΕΘ με ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, καθώς και η αναβάθμιση του εξοπλισμού τους, με στόχο να λειτουργήσουν επιπλέον κλίνες».

Η συνάντηση έλαβε χώρα στο Υπουργείο Υγείας, παρουσία του γενικού γραμματέα υπηρεσιών υγείας κ. Ιωάννη Κωτσιόπουλου, του Προέδρου του ΕΚΑΒ κ. Νίκου Παπαευσταθίου, καθώς και των Διοικητών της 1ης και της 2ης Υγειονομικής Περιφέρειας (Υ.ΠΕ).

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων