Home Επικαιρότητα Οι Μακροοικονομικοί Δείκτες, η Φορολογία και η Ανάπτυξη
Οι Μακροοικονομικοί Δείκτες, η Φορολογία και η Ανάπτυξη.

Οι Μακροοικονομικοί Δείκτες, η Φορολογία και η Ανάπτυξη

Την απογοήτευση από την εξέλιξη των μακροοικονομικών δεικτών και τη διαφαινόμενη αδυναμία ουσιαστικής επιτάχυνσης του ρυθμού ανάκαμψης της οικονομίας το 2019-2020, παρά το θετικό μετεκλογικό κλίμα στις αγορές, επισημαίνει το ινστιτούτο εργασίας της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδος (ΓΣΕΕ) στο πρώτο οικονομικό δελτίο, που δίνει στη δημοσιότητα.

Θεωρεί υπεραισιόδοξο τον στόχο του 2,8% για τους ρυθμούς ανάπτυξης του 2020.

Το Ινστιτούτο Εργασίας (ΙΝΕ) της ΓΣΕΕ κάνει λόγο για αναντιστοιχία μεταξύ εθνικών αναπτυξιακών προσδοκιών και διεθνούς οικονομικής δυσανεξίας με την κρίσιμη απόκλιση βραχυχρόνιων δεικτών και οικονομικών μεγεθών μεταξύ Ελλάδας και Ευρώπης στους τομείς κυρίως της βιομηχανίας, των εξαγωγών και του οικονομικού κλίματος.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων