Home Επικαιρότητα Ο Πληθωρισμός στο 1%
Ο Πληθωρισμός στο 1%

Ο Πληθωρισμός στο 1%

Ο πληθωρισμός της Ευρωζώνης διαμορφώθηκε στο 1% τον Αύγουστο, όπως και τον Ιούλιο, πολύ χαμηλότερα από τον στόχο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας που είναι λίγο κάτω από το 2%, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση που ανακοίνωσε η Ευρωπαϊκή Στατιστική Υπηρεσία (Eurostat), ενισχύοντας τις προσδοκίες των αγορών ότι η Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) θα χαλαρώσει περαιτέρω τη νομισματική πολιτική τον επόμενο μήνα.

Ο ρυθμός αύξησης των τιμών τον Ιούλιο και τον Αύγουστο είναι ο χαμηλότερος από τον Νοέμβριο του 2016, παρά τη χωρίς προηγούμενο νομισματική στήριξη της ΕΚΤ επί σειρά ετών με μειώσεις των επιτοκίων και αγορές ομολόγων ύψους τρισεκατομμυρίων ευρώ.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων