Home Επικαιρότητα Μειώθηκαν οι Επενδυτικές Δαπάνες
Επενδυτικές Δαπάνες

Μειώθηκαν οι Επενδυτικές Δαπάνες

Μειώθηκαν κατά 6,9% οι επενδυτικές δαπάνες στο σύνολο της μεταποίησης το 2018 σε σχέση με το 2017, όπως προκύπτει από τα στοιχεία της έρευνας του Ιδρύματος Οικονομικών & Βιομηχανικών Ερευνών (ΙΟΒΕ) που πραγματοποιήθηκε το δίμηνο Μαρτίου- Απριλίου.

Το 2018 σε αρκετούς μεταποιητικούς κλάδους η επενδυτική δραστηριότητα διευρύνθηκε, ωστόσο υπάρχουν και σημαντικοί κλάδοι στους οποίους η επενδυτική δραστηριότητα μειώθηκε.

Από τις βασικές βιομηχανίες, στον κλάδο Μη Μεταλλικών Ορυκτών σημειώθηκε άνοδος της τάξης του 83,3%, ωστόσο, στα Χημικά, σημειώθηκε υποχώρηση της τάξης του 4,7%.

 

Στα Τρόφιμα – Ποτά – Καπνός, οι εκτιμήσεις των επιχειρήσεων καταλήγουν σε μείωση των επενδυτικών δαπανών κατά 21,9%.

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων