Home Επικαιρότητα Η Καινοτομία στην Τεχνολογία για Καλύτερο Ύπνο
UrgoNight

Η Καινοτομία στην Τεχνολογία για Καλύτερο Ύπνο

Δεν χρειάζεται να κοιμηθείτε στους διαδρόμους της Έκθεσης Τεχνολογίας, που πραγματοποιήθηκε τον Ιανουάριο στο Λας Βέγκας.

Απλά επιλέξτε τις κατάλληλες ψηφιακές συσκευές για την καλύτερη έλευση του ύπνου.

UrgoNight

Είναι μια λύση για την εκπαίδευση του εγκεφάλου, που χρησιμοποιείται κατά τη διάρκεια της ημέρας για να βοηθήσει στην έλευση ύπνου τη νύχτα.

Το σύστημα βασίζεται στην τεχνική της νευροανάδρασης: χρησιμοποιεί ένα σύστημα μέτρησης ηλεκτροεγκεφαλογραφήματος που στέλνει στον χρήστη σε πραγματικό χρόνο, από μια εφαρμογή στο κινητό, εγκεφαλικά κύματα, μερικά από τα οποία ευνοούν την έλευση ύπνου.

Εξατομικευμένες ασκήσεις εγκεφάλου (20 λεπτά, 3 φορές την εβδομάδα, για τουλάχιστον 3 μήνες) προτείνονται, για να μάθει ο χρήστης πώς να ανακτήσει έναν ποιοτικό ύπνο.

Dreaminzzz

Βοηθάει στον γρήγορο ύπνο, αλλά και στη μείωση του άγχους και της νευρικότητας ή ακόμη και στην αντιμετώπιση του πόνου.

Το μυστικό του; Μια συνδεδεμένη μάσκα ύπνωσης (Hypnos), σε συνδυασμό με περίπου πενήντα προγράμματα αυτο-ύπνωσης.

Οδηγούμενος από φωτισμούς, δονήσεις ή μια υπνωτική ιστορία, ο φέρον τη μάσκα φτάνει στο στόχο του μέσα σε λίγα λεπτά.

Επιπλέον, η μάσκα σας επιτρέπει να ξυπνήσετε ομαλά στην επιλεγμένη ώρα, προσομοιάζοντας την ανατολή του ηλίου.

Dreem

dreem

Εξελιγμένος ψηφιακά συνδεδεμένος κεφαλόδεσμος, γεμάτος με αισθητήρες, ηλεκτρόδια και πομπούς.

Αυτό το «οπλοστάσιο» μετρά τη δραστηριότητα του εγκεφάλου, τον καρδιακό ρυθμό, τον αναπνευστικό ρυθμό και τις κινήσεις καθ ‘όλη τη διάρκεια της νύχτας.

Η ανάλυση των δεδομένων οδηγεί τον κεφαλόδεσμο αυτόν να μεταδίδει ήχους, απευθείας μέσω της οστικής αγωγής, από το μέτωπο έως το εσωτερικό αυτί, που ενισχύουν τα κύματα που σχετίζονται με τον βαθύ ύπνο.

Ο κεφαλόδεσμος ενεργοποιεί επίσης την αφύπνιση στο βέλτιστο στάδιο του ύπνου.

Αναλογικό Ρολόι Move ECG της Withings

Δεν δίνει μόνο το χρόνο, αλλά επιτρέπει κυρίως να εκτελέσει ένα ηλεκτροκαρδιογράφημα μέσα σε 20 δευτερόλεπτα, χάρη σε 3 ηλεκτρόδια που τοποθετούνται.

Επίσης, η εφαρμογή υποδεικνύει στο τέλος της μέτρησης αν ανιχνεύεται κολπική μαρμαρυγή. Μια εγγραφή ΗΚΓ μπορεί ακόμη και να σταλεί στον γιατρό, αν χρειαστεί.

Το ρολόι είναι επίσης σε θέση να μετρά αυτόματα την καθημερινή δραστηριότητα: το περπάτημα, το τρέξιμο, το κολύμπι, τον αριθμό των βημάτων του χρήστη.

Exact Cure

Συνδυάζοντας τα μαθηματικά, τη βιολογία και την πληροφορική, η εφαρμογή προσομοιώνει το αποτέλεσμα ενός φαρμάκου πάνω στο ψηφιακό δίδυμο ενός ασθενή, λαμβάνοντας υπόψη τα προσωπικά του χαρακτηριστικά (βάρος, ύψος, ηλικία …), την κατάσταση της υγείας και άλλες θεραπείες κατά τη διάρκεια της ημέρας.

Η συσκευή υποδεικνύει έτσι την περίοδο της βέλτιστης αποτελεσματικότητας του φαρμάκου ή την υπόλοιπη συγκέντρωση του στο αίμα.

www.MedicalManage.gr

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων