Home Επικαιρότητα Καθυστερήσεις στην Εξόφληση Οφειλών του ΕΣΥ στις Φαρμακευτικές Εταιρίες
Καθυστερήσεις στην Εξόφληση Οφειλών του ΕΣΥ στις Φαρμακευτικές Εταιρίες

Καθυστερήσεις στην Εξόφληση Οφειλών του ΕΣΥ στις Φαρμακευτικές Εταιρίες

Οι οφειλές του δημοσίου προς τις φαρμακευτικές εταιρίες τακτοποιούνται με αργούς ρυθμούς, με το συνολικό ποσό να μειώνεται αλλά τα χρέη του 2018 να έχουν ουσιαστική αύξηση ανά μήνα.

Σύμφωνα με τη συγκέντρωση και την καταγραφή όλων των στοιχείων του ΣΦΕΕ έως και τον Μάιο του τρέχοντος έτους, για το 2017, τα υπόλοιπα ανέρχονται σε 133,8 κατ ευρώ, όταν τον Απρίλιο, οι εκκρεμούσες οφειλές από ΕΟΠΥΥ, ΕΣΥ και Στρατιωτικά Νοσοκομεία ήταν στα 188,5 εκατ. ευρώ.

Στις 31 Μαΐου 2018 τα συγκεντρωτικά χρέη ανέρχονται στο ποσό των 587,1 εκατ. ευρώ, από 456,2 εκατ. ευρώ, τον Απρίλιο.

Από αυτά, τα 296,4 εκατ. ευρώ αφορούσαν στον ΕΟΠΥΥ, από 266,3 εκατ. που ήταν τον Απρίλιο, και τα 270,6 εκατ. ευρώ τα νοσοκομεία από 183,4 εκατ. ευρώ.

www.MedicalManage.gr 

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων