Home Επικαιρότητα Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία Σημείωσε Αύξηση
Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία Σημείωσε Αύξηση.

Ο Γενικός Δείκτης Κύκλου Εργασιών στη Βιομηχανία Σημείωσε Αύξηση

Αύξηση 23,5% σημείωσε ο γενικός δείκτης κύκλου εργασιών στη βιομηχανία (σύνολο εγχώριας και εξωτερικής αγοράς) τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Σεπτεμβρίου 2021, έναντι αύξησης 39,7% που σημειώθηκε κατά την αντίστοιχη σύγκριση το 2021 με το 2020.

Σύμφωνα με την Ελληνική Στατιστική Αρχή (ΕΛΣΤΑΤ), η αύξηση αυτή στον τζίρο των εγχώριων βιομηχανιών προήλθε, μεταξύ άλλων, από αύξηση κατά 23,7% του δείκτη κύκλου εργασιών μεταποίησης, αύξηση κατά 8% του δείκτη κύκλου εργασιών ορυχείων- λατομείων, αύξηση κατά 34,2% του δείκτη κύκλου εργασιών εγχώριας αγοράς και αύξηση κατά 7,1% του δείκτη κύκλου εργασιών εξωτερικής αγοράς.

Παράλληλα, ο γενικός δείκτης παρουσίασε αύξηση 8,7% τον Σεπτέμβριο του 2022 σε σύγκριση με τον αντίστοιχο δείκτη του Αυγούστου 2022.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων