Home Επικαιρότητα ΕΛΣΤΑΤ – Αύξηση στο Έλλειμμα του Εμπορικού Ισοζυγίου
ΕΛΣΤΑΤ - Αύξηση στο Έλλειμμα του Εμπορικού Ισοζυγίου.

ΕΛΣΤΑΤ – Αύξηση στο Έλλειμμα του Εμπορικού Ισοζυγίου

Αύξηση, της τάξης του 70,4%, σημείωσε το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου της χώρας τον Σεπτέμβριο εφέτος, λόγω κυρίως των πολύ υψηλών διεθνών τιμών του πετρελαίου.

Ειδικότερα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Ελληνικής Στατιστικής Αρχής (ΕΛΣΤΑΤ) για τις εμπορευματικές συναλλαγές, η συνολική αξία των εισαγωγών-αφίξεων ανήλθε στο ποσό των 8.332,7 εκατ. ευρώ έναντι 5.859,1 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2021, παρουσιάζοντας αύξηση 42,2%.

Η συνολική αξία των εξαγωγών-αποστολών ανήλθε στο ποσό των 4.726,2 εκατ. ευρώ έναντι 3.742,8 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2021, παρουσιάζοντας αύξηση 26,3%.

Το έλλειμμα του εμπορικού ισοζυγίου ανήλθε σε 3.606,5 εκατ. ευρώ έναντι 2.116,3 εκατ. ευρώ τον Σεπτέμβριο του 2021, παρουσιάζοντας αύξηση 70,4%.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων