Home Επικαιρότητα Με Βαθιά Θλίψη η Οικογένεια της ADELCO AE Αποχαιρετά τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο Ευάγγελο Κολοκοτρώνη
Με Βαθιά Θλίψη η Οικογένεια της ADELCO AE Αποχαιρετά τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο Ευάγγελο Κολοκοτρώνη.

Με Βαθιά Θλίψη η Οικογένεια της ADELCO AE Αποχαιρετά τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο Ευάγγελο Κολοκοτρώνη

Με βαθιά θλίψη η οικογένεια του Ευάγγελου Ομ. Κολοκοτρώνη και η οικογένεια της ADELCO AE αποχαιρετούν τον Πρόεδρο και Δ/νων Σύμβουλο Ευάγγελο Κολοκοτρώνη που έφυγε από τη ζωή στις 02/10/2022.

Ο Ευάγγελος Κολοκοτρώνης, του Ομήρου και της Θέμιδας, γεννήθηκε στην Αθήνα το 1948. Διετέλεσε Πρόεδρος και Δ/νων Σύμβουλος της εταιρείας ADELCO A.E. από το 1978.

Έχοντας πολύ αγάπη και επιμονή κατάφερε να οδηγήσει ψηλά την εταιρεία και να γίνει η ADELCO που είναι σήμερα. Μέχρι τελευταία στιγμή ήταν ενεργός δίπλα μας έχοντας πάντα προτεραιότητα του τον άνθρωπο και τον εργαζόμενο.

Όλοι οι εργαζόμενοι της εταιρείας ADELCO AE εκφράζουν τα θερμά τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του.

Η νεκρώσιμη ακολουθία θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 06 Οκτωβρίου 2022 και ώρα 12.00, στο Α΄ Νεκροταφείο Αθηνών.

Η οικογένεια του Ευάγγελου Ομ. Κολοκοτρώνη επιθυμεί αντί στεφάνων να κατατεθούν χρήματα στην «Κιβωτό του Κόσμου».

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων