Home Επικαιρότητα 2ο Συνέδριο ΔΙΚΑΙΟ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ
2ο Συνέδριο ΔΙΚΑΙΟ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ.

2ο Συνέδριο ΔΙΚΑΙΟ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ

Η Νομική Βιβλιοθήκη σε συνεργασία με τον όμιλο Economia και υπό την αιγίδα του ΣΦΕΕ και του ΣΕΙΒ διοργανώνουν το 2o Συνέδριο «ΔΙΚΑΙΟ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΥΓΕΙΑΣ» στις 18 Οκτωβρίου 2022, με φυσική παρουσία στο Divani Caravel Hotel και με live streaming.

Μετά την ιδιαίτερα επιτυχημένη 1η διοργάνωση, το Συνέδριο έθεσε τις βάσεις ενός υψηλού κύρους επιστημονικού θεσμού που στηρίζει και μπορεί να συμβάλει στην εξέλιξη του γόνιμου διαλόγου μεταξύ αυτών που νομοθετούν και αυτών που εφαρμόζουν, αυτών που ελέγχουν την εφαρμογή και αυτών προς όφελος των οποίων το Δίκαιο και οι Πολιτικές Υγείας αποβλέπουν.

Το 2ο Συνέδριο υπόσχεται να προσφέρει πολύτιμη εξειδικευμένη γνώση επί των κρίσιμων θεμάτων του Δικαίου και των Πολιτικών της Υγείας, μέσα από τη στοχευμένη, επίκαιρη και πλούσια θεματική του και τις τοποθετήσεις 30 και πλέον Ελλήνων και ξένων ομιλητών.

Το 2ο Συνέδριο ΔΙΚΑΙΟ & ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ υποστηρίζουν ως Χάλκινοι Χορηγοί οι δικηγορικές εταιρίες:

ZEPOS YANNOPOULOS, KYRIAKIDES GEORGOPOULOS και POTAMITISVEKRIS.

Για περισσότερες πληροφορίες:

Agenda Συνεδρίου Εδώ

Χορηγίες:
Τζουλιάνα Μπέρμπερη
Τηλ: 210 367 8920
Εmail: juliber@nb.org

Συμμετοχές:
Δέσποινα Δαμίγου
Τηλ: 210 367 8907
Εmail: despoina.damigou@nb.org

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων