Home Επικαιρότητα Η Pfizer Hellas Απέσπασε Ειδική Αριστεία Platinum και 5 Επιπλέον Βραβεία
Η Pfizer Hellas Απέσπασε Ειδική Αριστεία Platinum και 5 Επιπλέον Βραβεία για Πρωτοβουλίες Διαφορετικότητας & Συμπερίληψης.

Η Pfizer Hellas Απέσπασε Ειδική Αριστεία Platinum και 5 Επιπλέον Βραβεία

Ειδική αριστεία Platinum και 5 επιπλέον βραβεία για πρωτοβουλίες “Διαφορετικότητας & Συμπερίληψης” απέσπασε η Pfizer Hellas

Με το κορυφαίο βραβείο «D&I Champion of the Year» βραβεύθηκε η Pfizer Hellas στα πρώτα Diversity & Inclusion Awards 2022, τη διοργάνωση που ανέδειξε το σύνολο των δράσεων, των πρωτοβουλιών και των πρακτικών σχετικά με τη συμπερίληψη, την αποδοχή της διαφορετικότητας και την ισότητα στις επιχειρήσεις.

Παράλληλα, η Pfizer Hellas απέσπασε 6 ακόμα βραβεία σε πέντε σημαντικές κατηγορίες βράβευσης.

Στρατηγική προτεραιότητα της Pfizer Hellas είναι η καλλιέργεια μιας κουλτούρας που ενσωματώνει και προάγει τη Διαφορετικότητα, την Ισότιμη αντιμετώπιση και τη Συμπερίληψη, όχι μόνο στην εργασιακή καθημερινότητα αλλά και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Άλλωστε, η Ισότιμη Αντιμετώπιση είναι μια από τις 4 βασικές αξίες που καθορίζουν την εταιρική κουλτούρα της Pfizer παγκοσμίως και αποσκοπούν σε μια κοινωνία χωρίς διακρίσεις και χωρίς ανισότητες στον τομέα της υγειονομικής περίθαλψης.

Αναλυτικά οι βραβεύσεις της Pfizer Hellas περιλαμβάνουν:

Κατηγορία «πρωτοβουλίες / πρακτικές/ δράσεις στον πυλώνα συμπερίληψης και διαφορετικότητας, Ethnicity»:

Bραβείο GOLD και ειδική αριστεία PLATINUM για τις Πρωτοβουλίες Υποστήριξης Προσφύγων Refugee Leadership Initiative (PRLI) της Pfizer, που στοχεύει στη βελτίωση της ζωής των προσφύγων.

Ήδη η Pfizer Hellas έχει προχωρήσει σε προσλήψεις προσφύγων αποδεικνύοντας την έμπρακτη υποστήριξή της στην ισότιμη αντιμετώπιση και ένταξη των προσφύγων στην ελληνική κοινωνία.

Επιπλέον, η Pfizer Hellas υποστηρίζει το τμήμα ποδοσφαίρου σάλας (Futsal) του Παναθηναϊκού Α.Ο, στο πλαίσιο του προγράμματος αθλητικής εκπαίδευσης προσφύγων και ασυνόδευτων παιδιών, με στόχο την ένταξη, την κοινωνικοποίηση και την αθλητική εκπαίδευσή τους.

Κατηγορία Καλύτερη εταιρεία στον κλάδο «Pharma»:

Βραβείο GOLD για τις ενέργειες Diversity, Equity & Inclusion «Act!on» στις οποίες περιλαμβάνεται η υπογραφή της Χάρτας Διαφορετικότητας (Diversity Charter), υποστηρίζοντας ενεργά την ισότιμη αντιμετώπιση και τη διαφορετικότητα σε κάθε εργασιακό περιβάλλον στη χώρα μας και καταδεικνύοντας τη δέσμευσή της Pfizer Hellas για τη διαμόρφωση μιας ανθρωποκεντρικής κουλτούρας στο εργασιακό περιβάλλον.

H Pfizer Hellas είναι η πρώτη φαρμακευτική εταιρεία στην Ελλάδα που υπέγραψε τη Χάρτα.

Kατηγορία «Καλύτερες πρακτικές Training & Coaching»:

Βραβείο GOLD για το σύνολο των ενεργειών εκπαίδευσης, ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης των εργαζομένων της Pfizer Hellas για κάθε πυλώνα συμπερίληψης και διαφορετικότητας.

Μέσω ειδικών προγραμμάτων που υλοποιούνται αφιερωμένα στην LGBTQ (ΛΟΑΤΚΙ) κοινότητα, στα άτομα με ιδιαιτερότητες, στην γυναικεία ενδυνάμωση, στην κοινωνική αλλαγή, η Pfizer Hellas έχει ως βασική προτεραιότητα τη συνεχή εκπαίδευση των εργαζομένων σε θέματα ένταξης, ισότιμης αντιμετώπισης και ενσωμάτωσης όλων των κοινωνικών ομάδων με στόχο τη δημιουργία της κουλτούρας συμπερίληψης και διαφορετικότητας.

΄Κατηγορία «Καλύτερες πρακτικές για «Employee Network»:

Bραβείο SILVER για την Ομάδα OPEN (Out Pfizer Employee Network) και Allies μέσω της οποίας παρέχεται υποστήριξη τους ΛΟΑΤΚΙ συναδέλφους και τους συμμάχους τους.

Το OPEN είναι ένας εθελοντικός οργανισμός της Pfizer παγκοσμίως που εργάζεται για να ενσωματώσει τις κορυφαίες στην κατηγορία στρατηγικές και τακτικές για τη διαφορετικότητα.

Κατηγορία «Πρακτικές Recruiting & Hiring Strategy»:

Βραβείο BRONZE στην κατηγορία για την Ισότιμη αντιμετώπιση και ίσες ευκαιρίες απασχόλησης στη Pfizer Hellas καθώς προσφέρει ενιαία μισθολογική πολιτική, αξιολόγηση και επιμόρφωση χωρίς διακρίσεις.

Παραλαμβάνοντας την ειδική αριστεία PLATINUM στην κατηγορία «πρωτοβουλίες / πρακτικές/ δράσεις στον πυλώνα συμπερίληψης και διαφορετικότητας, Ethnicity» από την Πρόεδρο της Επιτροπής Αξιολόγησης, Υφυπουργό Πρόνοιας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης κα. Δόμνα Μιχαηλίδου, η κα. Λία Μπερτσιάδου, Επικεφαλής της ομάδας Diversity & Inclusion “Αct!on” της Pfizer Hellas και BU Lead Inflammation & Immunology της Pfizer Ελλάδος, Κύπρου και Μάλτας, δήλωσε:

«Η βράβευσή μας ως η κορυφαία εταιρεία στο Diversity & Inclusion, επιβραβεύει τις προσπάθειές να δημιουργήσουμε μία κοινωνία χωρίς προκαταλήψεις και κοινωνικές ανισότητες.

Στη Pfizer Hellas το DEI είναι στρατηγική μας προτεραιότητα.

Οι αξίες της συμπερίληψης και της διαφορετικότητας αποτελούν βασικό στοιχείο της εταιρικής μας κουλτούρας και πιστεύουμε πως μέσα από τη διαφορετικότητα και τον πλουραλισμό μπορούμε να είμαστε περισσότερο καινοτόμοι, δημιουργικοί, και αποτελεσματικοί προς όφελος της κοινωνίας και των Ασθενών.

Μέσα από όλες μας τις πρωτοβουλίες στόχος μας είναι να ενισχύουμε διαρκώς το θετικό μας αποτύπωμα στην ελληνική κοινωνία ως ένας καλός εταιρικός πολίτης, και το αποδεικνύουμε καθημερινά σε κάθε μας δραστηριότητα».

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων