Home Επικαιρότητα Σταϊκούρας – Πάνω από 3,1% η Ανάπτυξη για το 2022
Σταϊκούρας - Πάνω από 3,1% η ανάπτυξη για το 2022.

Σταϊκούρας – Πάνω από 3,1% η Ανάπτυξη για το 2022

Την εκτίμηση ότι η ανάπτυξη για το 2022 μπορεί να ξεπεράσει κατά πολύ τον στόχο που έχει τεθεί από το οικονομικό επιτελείο και είναι 3,1%, εξέφρασε χθες ο Υπουργός Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρας.

Παράλληλα, σημείωσε ότι παραμένουν αμετάβλητοι οι στόχοι τόσο για το έλλειμμα, όσο και για χρέος.

Ανέφερε ότι εφόσον υπάρξει νέα υπέρβαση στα φορολογικά έσοδα, τότε αυτή θα επιστραφεί στους πολίτες μέσω της ύπαρξης νέων στοχευμένων μέτρων.

Σε ό,τι αφορά την αύξηση του Ακαθάριστου Εθνικού Προϊόντος (ΑΕΠ), ο κ. Σταϊκούρας σημείωσε ότι κατά την πάγια τακτική οι υπολογισμοί του υπουργείου Οικονομικών τα τελευταία χρόνια είναι ιδιαίτερα συντηρητικοί, αλλά όλα τα στοιχεία, οι ενδείξεις και οι πρόδρομοι δείκτες συγκλίνουν στην εκτίμηση ότι και το 2022 θα έχουμε πάνω από 3,1% ρυθμό ανάπτυξης και όλα αυτά παρά τις κρίσεις της πανδημίας και της ενέργειας.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων