Home Επικαιρότητα Πανελλαδική Έρευνα για τη Χρήση του Internet
Πανελλαδική Έρευνα για τη Χρήση του Internet.

Πανελλαδική Έρευνα για τη Χρήση του Internet

Σύμφωνα με τη νέα έκδοση της Πανελλαδικής Έρευνας “Focus on Tech Life”, οι Έλληνες γίνονται όλο και περισσότερο “tech savvy”, καθώς:

Η χρήση Internet στον γενικό πληθυσμό 13-74 χρόνων έφτασε στο 95% κάνοντας το Internet έναν «καθολικό κόσμο».

Τα τελευταία τρία χρόνια – μέσα στις συνθήκες covid / lockdowns – απογειώνεται η χρήση του διαδικτύου με θεαματική άνοδο στις ηλικίες πάνω από 55 χρόνων, με έμφαση στην “silver age” των 65-74 ετών.

Οι δύο στους τρεις Έλληνες ψωνίζουν πλέον Online μια πλειάδα προϊόντων και υπηρεσιών, και η αναλογία αυτή στην ηλικία 65-74 φτάνει πλέον στο 32%!

Αντίστοιχα, καθολική είναι η χρήση Internet και στα μικρά παιδιά 7-12 χρόνων, ενώ η χρήση ξεκινά από ακόμα μικρότερη ηλικία με το 5-6 χρόνων να παρουσιάζει διείσδυση 74%.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων