Home Επικαιρότητα Anaphase+ Το Δυναμωτικό Σαμπουάν που Ξεχωρίζει!
Anaphase+ Το Δυναμωτικό Σαμπουάν που Ξεχωρίζει!

Anaphase+ Το Δυναμωτικό Σαμπουάν που Ξεχωρίζει!

Η τριχόπτωση είναι μία κατάσταση που συναντάμε συχνά, σε όλες, σχεδόν, τις ηλικιακές ομάδες και αφορά τόσο στους άνδρες όσο και στις γυναίκες.

Οι παράγοντες που πυροδοτούν την εμφάνισή της είναι πολλοί και ποικίλουν.

Η απώλεια μαλλιών μπορεί να οφείλεται στην αλλαγή της εποχής, στο άγχος, την κούραση και στην κακή διατροφή, στην κληρονομικότητα αλλά και σε πολλές ακόμη αιτίες.

Οπουδήποτε, όμως, και να οφείλεται η τριχόπτωση, το πρώτο βήμα για την αντιμετώπισή της, είναι το ίδιο σε όλες τις περιπτώσεις και δεν είναι άλλο από το ΣΑΜΠΟΥΑΝ.

Το σαμπουάν είναι η βάση για μία ολοκληρωμένη θεραπεία κατά της τριχόπτωσης και γι’ αυτό τον λόγο πρέπει να είναι ένα προϊόν κατάλληλο και εξειδικευμένο, καθώς εξυγιαίνει και προετοιμάζει το τριχωτό να δεχθεί σε βάθος τις αγωγές που θα ακολουθήσουν.

Γιατί, όμως, να προτιμήσω το σαμπουάν Anaphase+ της Ducray;

Το δυναμωτικό σαμπουάν Anaphase+ είναι ένα σαμπουάν που ενισχύει τα άτονα μαλλιά χαρίζοντας δύναμη, όγκο και ζωντάνια!

Παράλληλα συμβάλλει στην αποτελεσματικότερη δράση όλων των αγωγών κατά της τριχόπτωσης, προετοιμάζοντας το τριχωτό να «υποδεχθεί» και να απορροφήσει σε βάθος την αγωγή που θα ακολουθήσει.

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά και βιταμίνες, τα μαλλιά γίνονται κατά 88% πιο δυνατά, πιο ανθεκτικά*.

Ανακτούν τη δύναμη, την ανθεκτικότητα και τη ζωντάνια τους!

Το δυναμωτικό σαμπουάν Anaphase+ από τη Ducray απευθύνεται σε κάθε τύπο τριχόπτωσης και μπορεί να χρησιμοποιηθεί όσο συχνά χρειάζεται, χωρίς να ερεθίζει το τριχωτό και να επιβαρύνει τα μαλλιά.

Το ευχάριστο και διακριτικό άρωμά του αλλά και η ευκολία στην εφαρμογή, το καθιστούν ένα σαμπουάν ιδανικό για άνδρες και γυναίκες.

Τέλος, πρόκειται για ένα Δερματολογικά Ελεγμένο προϊόν με βιοδιασπώμενη σύνθεση, που σέβεται το περιβάλλον.

Πώς να το χρησιμοποιήσετε;

Απλώστε σε βρεγμένο τριχωτό, κάντε μασάζ σχολαστικά, αφήστε το 2-3 λεπτά να δράσει και κατόπιν ξεπλύνετε.

Επαναλάβετε εάν κρίνεται απαραίτητο.

*Ανοιχτή δοκιμή που πραγματοποιήθηκε σε 92 άτομα: %ικανοποίησης μετά από 6 εβδομάδες.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων