Home Επικαιρότητα Cleanance Women Sérum Correcteur από την Eau Thermale Avène
Cleanance Women Sérum Correcteur από την Eau Thermale Avène.

Cleanance Women Sérum Correcteur από την Eau Thermale Avène

Η αποστολή των Δερματολογικών Εργαστηρίων της Eau Thermale Avène ήταν, είναι και θα είναι η φροντίδα κάθε ευαίσθητου δέρματος προσφέροντάς του μια καλύτερη ποιότητα ζωής.

Μόλις έκλεισε τα 30 της η Avène, έχοντας αποκτήσει πλέον μεγάλη τεχνογνωσία στο λιπαρό με τάση ακμής δέρμα λάνσαρε τη νέα σειρά Cleanance women για κάθε ενήλικη γυναίκα με τάση ακμής.

Η σειρά αυτή χάρη στα μοναδικά συστατικά της διορθώνει κάθε ατέλεια και ομορφαίνει το δέρμα συνδυάζοντας αποτελεσματικότητα και διέγερση των αισθήσεων.

Έτσι κάθε γυναίκα νιώθει υπερήφανη για το δέρμα της, γεμάτη ΑΥΤΟΠΕΠΟΙΘΗΣΗ.

Τι κάνει τη σειρά Cleanance women τόσο αγαπητή;

Τα συστατικά της: Γλυκολικό οξύ · Γαλακτικό οξύ · Ρετιναλδεΰδη · Καινοτόμα συστατικά κατά της φλεγμονής · Συστατικά σύσφιξης των πόρων

Η υφή της: Ενυδατική υφή · Υπέροχο άρωμα · Πολύ καλή δερματική ανοχή

Η ασφάλεια των συνθέσεών της: Ιαματικό Νερό Avène

Είτε πρόκειται για μια επίμονη ακμή που ξεκίνησε από την εφηβεία, είτε για μια ακμή που έκανε την εμφάνισή της μετά την ενηλικίωση, το άγχος και οι ορμονικές διακυμάνσεις είναι συχνά εκλυτικοί παράγοντες έξαρσης αυτής της ακμής.

Πράγματι, η προγεστερόνη που παράγεται πριν την έμμηνο ρύση διεγείρει τους σμηγματογόνους αδένες και μπορεί να επηρεάσει την ακμή της ενήλικης γυναίκας.

Έχοντας μια σειρά αφιερωμένη στις ανάγκης που έχει το δέρμα της ενήλικης γυναίκας με ακμή, κάθε γυναίκα νιώθει πως δεν είναι μόνη της σε αυτήν την προσπάθεια.

Cleanance Women Sérum Correcteur από την Eau Thermale Avène.

Ο ορός Cleanance women Sérum Correcteur προσφέρει μια ορατή βελτίωση στην υφή τους δέρματος, στην εμφάνιση των πόρων και στις ατέλειες που αγγίζει το 83% των γυναικών στις 29 ημέρες καθημερινής εφαρμογής του.

Ο ορός Cleanance women προφυλάσσει τη σύνθεσή του μέσα σε μια airless συσκευασία με δοσομετρητή για ακρίβεια στην ποσότητα εφαρμογής.

Υπέροχο γυναικείο, διακριτικό άρωμα που φτιάχνει τη διάθεση, υφή που απλώνεται αποτελώντας μια από τις καλύτερες βάσεις μακιγιάζ των λιπαρών ή μικτών δερμάτων.

Ξεκινήστε την ημέρα σας ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ με τον Ορό σύσφιξης πόρων και λείανσης Cleanance women Sérum Correcteur.

Χάρη στο P-Refinyl™ που περιέχει μειώνει το σμήγμα & συσφίγγει τους πόρους ενώ χάρη στα οξέα φρούτων του προσφέρει λείανση στο δέρμα και απαλή υφή.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων