Home Επικαιρότητα Μέχρι Πότε θα Μπορούν οι Ιδιώτες Ιατροί να Συνταγογραφούν σε Ανασφάλιστους;
Μέχρι Πότε θα Μπορούν οι Ιδιώτες Ιατροί να Συνταγογραφούν σε Ανασφάλιστους;

Μέχρι Πότε θα Μπορούν οι Ιδιώτες Ιατροί να Συνταγογραφούν σε Ανασφάλιστους;

Το μέτρο της συνταγογράφησης για τους ανασφάλιστους θα ισχύσει κανονικά, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Υγείας.

Υπενθυμίζεται ότι αφορά συνταγογράφηση φαρμάκων, θεραπευτικών πράξεων και διαγνωστικών εξετάσεων στους ανασφάλιστους πολίτες, μόνο από ιατρούς δημόσιων δομών υγείας.

Το υπουργείο Υγείας επεξεργάζεται κατάλογο των εξαιρέσεων που αφορούν παιδιά, νεφροπαθείς- αιμοκαθαρόμενους κ.λπ. όπως ορίζεται στο νόμο.

Συνεπώς, για τη διευκόλυνση των ανασφάλιστων μέχρι τις 30 Απριλίου που θα συγκροτηθεί ο κατάλογος των εξαιρέσεων θα μπορούν οι ιδιώτες γιατροί να συνταγογραφούν κανονικά.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων