Home Επικαιρότητα Δύο Προϊόντα της DEKAZ Α.Ε. Διακρίθηκαν στα Vraveia.gr Προϊόντα Φαρμακείου 2022
Δύο Προϊόντα της DEKAZ Α.Ε. Διακρίθηκαν στα Vraveia.gr Προϊόντα Φαρμακείου 2022.

Δύο Προϊόντα της DEKAZ Α.Ε. Διακρίθηκαν στα Vraveia.gr Προϊόντα Φαρμακείου 2022

Η DEKAZ Α.Ε. μετά από την καθιερωμένη της πορεία από το 1981 στον χώρο των καλλυντικών, φαρμακευτικών προϊόντων και συμπληρωμάτων διατροφής, συμμετείχε για δεύτερη φορά στα Βραβεία Κοινού Iatronet – Υγεία + Ομορφιά 2022 που συνδιοργάνωσε η εταιρεία Χαραμή ΑΕ, με τον Όμιλο Ιατροnet (iatronet.gr, mama365.gr, in2life.gr), για τα καλύτερα προϊόντα Φαρμακείου 2021, με τα προϊόντα:

1. Στην κατηγορία Δερμοκαλλυντικών – Φροντίδα Μαλλιών & Τριχόπτωση το EPICRIN SHAMPOO και κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού κατάφερε να πάρει το Ασημένιο Βραβείο.

2. Στην κατηγορία Υγιεινή Διατροφή – Συμπλήρωμα διατροφής EPICRIN CAPSULES και κατόπιν ψηφοφορίας του κοινού κατάφερε να πάρει το Χρυσό Βραβείο.

Αποτελεί ένα ευχάριστό γεγονός, καθώς επιβεβαιώνεται για μία ακόμη φορά η ποιότητα των προϊόντων της εταιρείας μας και η ευρεία αποδοχή που έχουν από τους γιατρούς, τα φαρμακεία και από τους ίδιους τους καταναλωτές.

Σας ευχαριστούμε όλους
για τη συμβολή!!!

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων