Home Επικαιρότητα Αισιόδοξος ο Στουρνάρας για την Πορεία Μείωσης του Δημοσίου Χρέους
Αισιόδοξος ο Στουρνάρας για την Πορεία Μείωσης του Δημοσίου Χρέους.

Αισιόδοξος ο Στουρνάρας για την Πορεία Μείωσης του Δημοσίου Χρέους

Αισιόδοξος για την πορεία μείωσης του δημοσίου χρέους, παρά την πρόσφατη άνοδο του κόστους δανεισμού, εμφανίστηκε ο διοικητής της Τράπεζας της Ελλάδος κος Στουρνάρας.

Ο κος Στουρνάρας επισήμανε ότι «καμία χώρα της Ευρωζώνης δεν θα μειώνει το χρέος της σε μεγαλύτερο βαθμό από την Ελλάδα».

Όπως αναφέρει σε συνέντευξη που παραχώρησε στη Γερμανική Frankfurter Allgemeine Zeitung, η πρόσφατη αύξηση των επιτοκίων δεν επηρεάζει τόσο πολύ την Ελλάδα.

{module title=”Adsence article”}

Ο ίδιος – σύμφωνα με το δημοσίευμα, πιστεύει ότι το δημόσιο χρέος θα είναι δυνατόν να μειώνεται στο άμεσο μέλλον ετησίως κατά 3,5 ποσοστιαίες μονάδες.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων