Home Επικαιρότητα Η Ομοσπονδία Ανθρωποσοφικών Ιατρών και το Κίνημα Κατά του Εμβολιασμού
Η Ομοσπονδία Ανθρωποσοφικών Ιατρών και το Κίνημα κατά του Εμβολιασμού.

Η Ομοσπονδία Ανθρωποσοφικών Ιατρών και το Κίνημα Κατά του Εμβολιασμού

Εκτός λογικής, η διαμάχη των αντιεμβολιαστών, μερικές φορές βασίζεται στην εσωτερική διαμάχη με τον εαυτό τους!

Όταν αναλύουμε τι κινητοποιεί αυτούς που είναι αρνητές στον εμβολιασμό, ανακαλύπτουμε ότι οι ρίζες του κακού μερικές φορές αγκυροβολούνται σε ένα πολιτιστικό έδαφος αναπαραγωγής, με μια κάπως εσωτερική σύνθεση.

Αυτή είναι η υπόθεση που αναπτύχθηκε από αρκετούς ειδικούς που ειδικεύονται στη φιλοσοφία και τη θρησκεία.

Για τους Γερμανούς Michael Blume και Ansgar Martins, ο εμποτισμός της Γερμανίας, της Ελβετίας και της Αυστρίας από το ρεύμα της ανθρωποσοφίας, θα μπορούσε έτσι να είναι το κοινό σημείο αυτών των αντιεμβολιαστών.

Το φιλοσοφικό και εσωτεριστικό αυτό ρεύμα, που γέννησε τις σχολές Steiner-Waldorf, πρεσβεύει πράγματι ότι «όλα στον κόσμο είναι καλά και έχουν νόημα»… συμπεριλαμβανομένων των ασθενειών, επομένως και η απροθυμία για εμβολιασμό.

Ωστόσο, όπως η Ομοσπονδία Ανθρωποσοφικών Ιατρών, η διοίκηση των σχολών Steiner, αμφισβητεί έντονα τον ρόλο της στο κίνημα κατά του εμβολιασμού.

Ορισμένοι ανθρωποσοφικοί συνταγογράφοι καταπολεμούν την Covid χρησιμοποιώντας κομπρέσες από τζίντζερ και σίδηρο από μετεωρίτες.

{module title=”Adsence article”}

Όσο για τα σχολεία, είναι συχνά, στη Γερμανία, το σημείο συγκέντρωσης των διαδηλωτών κατά των περιορισμών. «Τα πάντα στον κόσμο είναι καλά και έχουν νόημα», λένε.

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων