Home Επικαιρότητα Πανελλαδική Έρευνα για την Εικόνα του Φαρμακευτικού Κλάδου
Πανελλαδική Έρευνα για την Εικόνα του Φαρμακευτικού Κλάδου.

Πανελλαδική Έρευνα για την Εικόνα του Φαρμακευτικού Κλάδου

Τα αποτελέσματα της πανελλαδικής έρευνας που διεξήγαγε η Focus Bari για την εικόνα που έχει το ελληνικό κοινό για τις φαρμακευτικές εταιρίες παρουσιάστηκαν στο συνέδριο Reputation Pharma, στις 3 Νοεμβρίου 2021 στην Αθήνα.

Τα κυριότερα ευρήματα έδειξαν:

Οι φαρμακευτικές εταιρίες έχουν σχετικά καλή εικόνα μεταξύ του ελληνικού κοινού, το οποίο αναγνωρίζει τη συμβολή τους στην προστασία της υγείας και στην αντιμετώπιση των ασθενειών.

Η εικόνα του κλάδου παρουσιάζεται σχετικά βελτιωμένη στην “Covid” εποχή, παρά το «βαρύ» κλίμα που υπάρχει λόγω των καταστάσεων που συμβαίνουν την τελευταία διετία.

Το κοινό αναγνωρίζει σε αρκετό βαθμό τη συμβολή και συνεισφορά των φαρμακευτικών εταιριών στην αντιμετώπιση της πανδημίας.

Τέλος, οι Ελληνικές φαρμακευτικές εταιρίες παρουσιάζουν αρκετά καλύτερη εικόνα έναντι των πολυεθνικών.

Δείτε Όλη την Παρουσίαση της Έρευνας Εδώ

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων