Home Επικαιρότητα Από τις 5 Νοεμβρίου τα Ραντεβού της Δεύτερης Δόσης Όσων Εμβολιάστηκαν με Johnson & Johnson
Από τις 5 Νοεμβρίου τα Ραντεβού για τη Δεύτερη Δόση Όσων Εμβολιάστηκαν με Johnson & Johnson

Από τις 5 Νοεμβρίου τα Ραντεβού της Δεύτερης Δόσης Όσων Εμβολιάστηκαν με Johnson & Johnson

Ανοίγει στις 5 Νοεμβρίου η πλατφόρμα των ραντεβού για την δεύτερη δόση των ατόμων που έκαναν το μονοδοσικό εμβόλιο Johnson & Johnson, ανεξαρτήτως ηλικίας.

Διευκρινίζεται, ότι θα πρέπει να έχουν περάσει τουλάχιστον δύο μήνες από την ημερομηνία του εμβολιασμού τους με μία δόση Johnson & Johnson και, όπως είπε ο γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, Μάριος Θεμιστοκλέους, κατά την ενημέρωση για το Εθνικό Σχέδιο Εμβολιαστικής κάλυψης για τη νόσο COVID-19.

Τα άτομα αυτά, θα μπορούν να κάνουν δεύτερη δόση με Johnson & Johnson ή mRNA εμβόλιο, αρχικά Pfizer – και τις επόμενες μέρες θα μπορεί να γίνεται και με Moderna.

Την επόμενη εβδομάδα θα σταλεί υπενθυμιστικό SMS στους πολίτες που πληρούν τα κριτήρια για τρίτη δόση.

Ο κ. Θεμιστοκλέους ανακοίνωσε και μια αλλαγή στο emvolio. gov.gr, όπου πλέον από 29 Οκτωβρίου, θα αναγράφεται δίπλα από το εμβολιαστικό κέντρο το είδος του εμβολίου που διενεργείται.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων