Home Επικαιρότητα Προϋπολογισμός – Πάνω από 9 δισ. Ευρώ το Πρωτογενές Έλλειμμα
Προϋπολογισμός - Πάνω από 9 δισ. Ευρώ το Πρωτογενές Έλλειμμα.

Προϋπολογισμός – Πάνω από 9 δισ. Ευρώ το Πρωτογενές Έλλειμμα

Πάνω από 9 δισ. ευρώ διαμορφώθηκε το πρωτογενές έλλειμμα του κρατικού προϋπολογισμού στο 7μηνο του 2021, σύμφωνα με τα στοιχεία εκτέλεσης του κρατικού προϋπολογισμού, σε τροποποιημένη ταμειακή βάση, για την περίοδο του Ιανουαρίου – Ιουλίου.

Έλλειμμα παρουσιάζεται στο ισοζύγιο του κρατικού προϋπολογισμού ύψους 12,5 δισ. ευρώ έναντι στόχου για έλλειμμα 12,9 δισ. ευρώ που έχει περιληφθεί για το αντίστοιχο διάστημα του 2021 στην επεξηγηματική έκθεση του ΜΠΔΣ 2022-2025 και ελλείμματος 10,9 δισ. ευρώ το αντίστοιχο διάστημα του 2020.

{module title=”Adsence article”}

Το πρωτογενές αποτέλεσμα διαμορφώθηκε σε έλλειμμα ύψους 9,1 δισ. ευρώ, έναντι στόχου για πρωτογενές έλλειμμα 9,6 δισ. ευρώ και πρωτογενούς ελλείμματος 7.5 δισ. ευρώ για την ίδια περίοδο το 2020.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων