Home Επικαιρότητα Η Επιχειρηματική Δραστηριότητα στην Ευρωζώνη
Η Επιχειρηματική Δραστηριότητα στην Ευρωζώνη.

Η Επιχειρηματική Δραστηριότητα στην Ευρωζώνη

H επιχειρηματική δραστηριότητα στην Ευρωζώνη είναι πολύ ισχυρή τον Αύγουστο του 2021, με τον σχετικό δείκτη να είναι ελαφρά μόνο χαμηλότερος από το υψηλό επίπεδο 20ετίας που κατέγραψε τον Ιούλιο του 2021, καθώς η πρόοδος στο μέτωπο των εμβολιασμών επέτρεψε το άνοιγμα περισσότερων επιχειρήσεων, σύμφωνα με τα αποτελέσματα έρευνας της εταιρείας IHS Markit που ανακοινώθηκαν σήμερα.

Ο προκαταρκτικός σύνθετος δείκτης υπεύθυνων αγορών (PMI) της IHS Markit, που θεωρείται καλός δείκτης της πορείας των επιχειρήσεων του μεταποιητικού τομέα και τομέα των υπηρεσιών, υποχώρησε ελαφρά στις 59,5 μονάδες από τις 60,2 τον Ιούλιο.

{module title=”Adsence article”}

Σημειώνεται ότι κάθε τιμή του δείκτη πάνω από τις 50 μονάδες υποδηλώνει αύξηση της δραστηριότητας.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων