Home Επικαιρότητα ΔΝΤ – Ανάπτυξη της Παγκόσμιας Οικονομίας με Ρυθμό 6%
ΔΝΤ - Ανάπτυξη της Παγκόσμιας Οικονομίας με Ρυθμό 6%.

ΔΝΤ – Ανάπτυξη της Παγκόσμιας Οικονομίας με Ρυθμό 6%

To Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) διατήρησε την πρόβλεψή του για τον ρυθμό ανάπτυξης της παγκόσμιας οικονομίας στο 6% για το 2021, αναβαθμίζοντας τις προοπτικές για τις ΗΠA και άλλες πλούσιες οικονομίες.

Ταυτόχρονα, το ΔΝΤ υποβάθμισε τις εκτιμήσεις του για πολλές αναπτυσσόμενες χώρες, που δυσκολεύονται με την έξαρση των κρουσμάτων του κορωνοϊού.

{module title=”Adsence article”}

Σύμφωνα με την έκθεση του ΔΝΤ με τις αναθεωρημένες προβλέψεις του για την παγκόσμια οικονομία, το χάσμα στις προοπτικές ανάπτυξης βασίζεται σε μεγάλο βαθμό στην καλύτερη πρόσβαση των αναπτυγμένων χωρών στα εμβόλια κατά της COVID-19 και στη συνεχή δημοσιονομική στήριξη, ενώ οι αναδυόμενες οικονομίες αντιμετωπίζουν μεγάλες δυσκολίες και στα δύο αυτά μέτωπα.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων