Home Επικαιρότητα Ecofin – Σήμερα η Τελική Έγκριση του Σχεδίου Ανάκαμψης
Ecofin - Σήμερα η Τελική Έγκριση του Σχεδίου Ανάκαμψης.

Ecofin – Σήμερα η Τελική Έγκριση του Σχεδίου Ανάκαμψης

Συνεδριάζει σήμερα στις Βρυξέλλες το Ecofin, με τη συμμετοχή του υπουργού Οικονομικών Χρ. Σταϊκούρα και του αναπληρωτή υπ. Οικονομικών, Θ. Σκυλακάκη.

Οι υπουργοί Οικονομικών της ΕΕ προβλέπεται να συζητήσουν για την οικονομική ανάκαμψη στην Ευρώπη – με έμφαση στην εφαρμογή του Μηχανισμού Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας (RRF).

Στο πλαίσιο αυτό, αναμένεται να δοθεί η τελική έγκριση για την πρώτη δέσμη Εθνικών Σχεδίων Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας που υποβλήθηκαν από τα κράτη – μέλη της ΕΕ.

Μεταξύ αυτών, περιλαμβάνεται και το ελληνικό σχέδιο «Ελλάδα 2.0», το οποίο ήταν το δεύτερο που κατατέθηκε και το τρίτο που εγκρίθηκε από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

{module title=”Adsence article”}

Εχθές, ο κ. Σταϊκούρας, τόνισε από τις Βρυξέλλες, όπου διεξήχθη το Eurogroup, πως «η έγκριση των 12 εθνικών σχεδίων ανάκαμψης και ανθεκτικότητας είναι μια σημαντική συλλογική επιτυχία. Χαίρομαι που το ελληνικό σχέδιο είναι μεταξύ αυτών».

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων