Home Επικαιρότητα Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Προβλέψεις για Ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας
Ευρωπαϊκή Επιτροπή - Προβλέψεις για Ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας.

Ευρωπαϊκή Επιτροπή – Προβλέψεις για Ανάκαμψη της Ελληνικής Οικονομίας

H Ευρωπαϊκή Επιτροπή προβλέπει μια «καλή ανάκαμψη» για την ελληνική οικονομία, τόνισε ο Επίτροπος Οικονομίας, Πάολο Τζεντιλόνι, κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε χθες στις Βρυξέλλες για την οικονομία στην Ευρωπαϊκή Ένωση και την ευρωζώνη.

Ο κ. Τζεντιλόνι είπε ότι ο ρυθμός ανάπτυξης της ελληνικής οικονομίας το 2021 και το 2022 είναι καλός, ωστόσο τόνισε ότι η ανάκαμψη της ελληνικής οικονομίας είναι ισχυρά συνδεδεμένη με τις τάσεις στον τουρισμό και ιδιαίτερα στον διεθνή τουρισμό.

{module title=”Adsence article”}

Σημείωσε, ωστόσο, ότι στις προβλέψεις της η Επιτροπή θεωρεί ως κίνδυνο την πιθανότητα να αλλάξει η κατάσταση λόγω της πανδημίας, από την άλλη πλευρά, όμως, υπάρχουν και ανοδικοί παράγοντες που θα μπορούσαν να δώσουν ακόμη μεγαλύτερη ώθηση στην ανάπτυξη της οικονομίας.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων