Home Επικαιρότητα Στο 0,6% ο Πληθωρισμός τον Ιούνιο του 2021
Στο 0,6% ο Πληθωρισμός τον Ιούνιο του 2021.

Στο 0,6% ο Πληθωρισμός τον Ιούνιο του 2021

Σύμφωνα με μια πρώτη εκτίμηση της Eurostat για τον πληθωρισμό στην ευρωζώνη, ο ετήσιος πληθωρισμός στην Ελλάδα αναμένεται να φτάσει στο +0,6% τον Ιούνιο, από -1,2% τον Μάιο.

Στην ευρωζώνη, ο ετήσιος πληθωρισμός μειώθηκε στο -1,9% τον Ιούνιο, από -2% τον Μάιο.

{module title=”Adsence article”}

Εξετάζοντας τις κύριες συνιστώσες του πληθωρισμού στη ζώνη του ευρώ, η ενέργεια αναμένεται να έχει το υψηλότερο ετήσιο ποσοστό τον Ιούνιο (+12,5%, σε σύγκριση με +13,1% τον Μάιο), ακολουθούμενη από τα βιομηχανικά αγαθά εκτός ενέργειας (+1,2%, σε σύγκριση με +0,7% τον Μάιο), τις υπηρεσίες (+0,7%, σε σύγκριση με +1,1% τον Μάιο) και τα τρόφιμα, το αλκοόλ και τον καπνό (+0,6%, σε σύγκριση με 0,5% τον Μάιο).

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων