Home Επικαιρότητα Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου – Όποιος δεν Εμβολιαστεί θα Μολυνθεί
Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου - Όποιος δεν Εμβολιαστεί θα Μολυνθεί.

Πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου – Όποιος δεν Εμβολιαστεί θα Μολυνθεί

Πρέπει να πεισθούν σκεπτικιστές και αρνητές του εμβολίου ώστε να επιτευχθεί η ανοσία της αγέλης.

Οι μη εμβολιασμένοι θα μολυνθούν από το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα του κορωνοϊού, προειδοποίησε ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου Φρανκ Ούλριχ Μοντγκόμερι.

«Εάν δεν πείσουμε ένα μέρος της ομάδας των σκεπτικιστών και των αρνητών για το νόημα του εμβολιασμού, δεν θα επιτύχουμε την ανοσία της αγέλης.

Όποιος δεν εμβολιαστεί, αργά ή γρήγορα θα μολυνθεί από τον κορωνοϊό, λόγω της μεγαλύτερης μεταδοτικότητας του παραλλαγμένου στελέχους Δέλτα», τόνισε εχθές ο πρόεδρος του Παγκόσμιου Ιατρικού Συλλόγου στο Δίκτυο Συντακτών της Γερμανίας (Redaktionsnetzwerk Deutschland).

«Απαιτείται εκτεταμένη εμβολιαστική κάλυψη του ενήλικου πληθυσμού.

Τα παιδιά αποτελούν το 17 έως 18% του πληθυσμού. Για αυτά, το παραλλαγμένο στέλεχος Δέλτα είναι σε μεγάλο βαθμό ακίνδυνο, έτσι ώστε είναι πιθανό να συνεχίσει να ισχύει η εκτίμηση ότι ο εμβολιασμός δεν μπορεί να συνιστάται για παιδιά.

Δεν μπορούμε να εμβολιάσουμε τα παιδιά απλώς για να προστατεύσουμε την κοινωνία», συνέχισε.

Οι ιατροί των Ταμείων Υγείας ζητούν περισσότερη ταχύτητα των εμβολιασμών.

«Βρισκόμαστε σε μια μάχη με τον χρόνο. Όσο περισσότεροι εμβολιαστούν δύο φορές τις επόμενες ημέρες και εβδομάδες, τόσο μικρότερη θα είναι η επίδραση της παραλλαγής Δέλτα.

Για να γίνουν ταχύτερα οι εμβολιασμοί, θα πρέπει επίσης να παραδίδονται περισσότερα εμβόλια.

{module title=”Adsence article”}

Υπάρχει όμως ακόμη μεγάλη καθυστέρηση στη μαζική παράδοση.

Αυτό είναι εις βάρος του προγραμματισμού», δήλωσε ο Αντρέας Γκάσεν, επικεφαλής της Ομοσπονδιακής Ένωσης Ιατρών των Ταμείων (KBV), στην εφημερίδα “Neue Osnabruecker Zeitung”.

{module title=”Υπογραφή ΑΠΕ – ΜΠΕ”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων