Home Επικαιρότητα Το Υψηλό Δημόσιο Χρέος Αποτελεί τη Βασική Πρόκληση για την Ελλάδα
Το Υψηλό Δημόσιο Χρέος Αποτελεί τη Βασική Πρόκληση για την Ελλάδα.

Το Υψηλό Δημόσιο Χρέος Αποτελεί τη Βασική Πρόκληση για την Ελλάδα

Το σταθερό πιστωτικό προφίλ της Ελλάδας εξισορροπεί τις κυβερνητικές μεταρρυθμίσεις τα τελευταία χρόνια, που επιταχύνουν την ανάπτυξη, με το υψηλό δημόσιο χρέος της, το οποίο παραμένει η βασική πρόκληση για το αξιόχρεο της χώρας, αναφέρει σε έκθεσή του ο οίκος πιστοληπτικής αξιολόγησης Moody’s.

Το πιστωτικό προφίλ της χώρας, προσθέτει, αντανακλά τα σχετικά υψηλά επίπεδα πλούτου της σε σχέση με το περιορισμένο μέγεθος της οικονομίας της και την επίσης περιορισμένη διαφοροποίησή της.

{module title=”Adsence article”}

Η σημερινή κυβέρνηση έχει βελτιώσει τους θεσμούς της χώρας και τη διακυβέρνηση σε αρκετούς τομείς, «έτσι, η χώρα ωφελείται από την ευνοϊκή διάρθρωση του χρέους, ένα σημαντικό ταμειακό μαξιλάρι και την ισχυρή ικανότητα εξυπηρέτησης του χρέους», σημειώνει η έκθεση της Moody’s.

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων