Home Επικαιρότητα Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος 2021
Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος 2021

Παγκόσμια Ημέρα Κατά του Καπνίσματος 2021

Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος 2021:

Κοινή προσπάθεια της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας & της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας

Ενημερωτικές δράσεις υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων

Για πρώτη φορά φέτος η Ελληνική Πνευμονολογική Εταιρεία (Ε.Π.Ε) και η Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία (Ε.Κ.Ε.) υλοποιούν από κοινού και υπό την αιγίδα του Δήμου Αθηναίων, καίριες πρωτοβουλίες ενημέρωσης, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καπνίσματος (31η Μαΐου), που έχει κεντρικό μήνυμα αυτή τη χρονιά «Δεσμεύομαι και Σταματώ».

Κοινή προσπάθεια της Ελληνικής Πνευμονολογικής Εταιρείας & της Ελληνικής Καρδιολογικής Εταιρείας για την προάσπιση της Δημόσιας Υγείας.

Η παρουσίαση των δράσεων αυτών αλλά και σημαντικών δεδομένων σχετικά με τις επιπτώσεις του καπνίσματος, ιδιαίτερα εν καιρώ πανδημίας, και τη σημασία της διακοπής του, πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο συνέντευξης τύπου, με την ευγενική χορηγία της Pfizer Hellas, η οποία φιλοξενήθηκε στο Σεράφειο του Δήμου Αθηναίων (Εχελιδών 19 & Πειραιώς 144), παρουσία του Αντιδημάρχου Υγείας και Παιδείας του Δήμου Αθηναίων, κ. Εμμανουήλ Καλαμπόκα, Μαιευτήρα – Χειρουργού Γυναικολόγου, Διδάκτορα του Πανεπιστημίου Αθηνών.

{module title=”Adsence article”}

Δείτε Εδώ Αναλυτικά το Δελτίο Τύπου

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων