Home Επικαιρότητα Κομισιόν – Προβλέψεις για Ανάπτυξη της Οικονομίας
Κομισιόν - Προβλέψεις για Ανάπτυξη της Οικονομίας.

Κομισιόν – Προβλέψεις για Ανάπτυξη της Οικονομίας

Στις εαρινές οικονομικές προβλέψεις της, η Ευρωπαϊκή Επιτροπή «βλέπει» ότι το 2021 η οικονομία της Ευρωπαϊκής Ένωσης θα αναπτυχθεί με ρυθμό 4,2%, έναντι 4,3% στην ευρωζώνη και το 2022 με ρυθμό 4,4% τόσο στην ΕΕ όσο και στην ευρωζώνη.

Οι προβλέψεις αυτές είναι αναθεωρημένες προς τα πάνω σε σύγκριση με τις χειμερινές οικονομικές προβλέψεις της Επιτροπής που παρουσιάσθηκαν τον Φεβρουάριο του 2021.

{module title=”Adsence article”}

Τα ποσοστά ανάπτυξης θα συνεχίσουν να ποικίλλουν σε όλη την ΕΕ, αλλά η Επιτροπή εκτιμά ότι «όλα τα κράτη μέλη πρέπει να δουν τις οικονομίες τους να επιστρέφουν στα επίπεδα πριν από την κρίση έως το τέλος του 2022».

{module title=”Υπογραφή”}

Medical Management και ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

Εμείς και οι συνεργάτες μας αποθηκεύουμε ή/και έχουμε πρόσβαση σε πληροφορίες σε μια συσκευή, όπως cookies και επεξεργαζόμαστε προσωπικά δεδομένα, όπως μοναδικά αναγνωριστικά και τυπικές πληροφορίες, που αποστέλλονται από μια συσκευή για εξατομικευμένες διαφημίσεις και περιεχόμενο, μέτρηση διαφημίσεων και περιεχομένου, καθώς και απόψεις του κοινού για την ανάπτυξη και βελτίωση προϊόντων. Αποδοχή Cookies Όροι Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων